EDLAND éjjeliszekrényből mosdópult

Boldog új év – szuper új ötletek!

Íme az idei év első IKEA tuningja Katától:

Az EDLAND eredeti funkciója – szekrény

„Régóta tetszett már az EDLAND sorozat, amelynek az egyik darabját, konkrétan az éjjeliszekrényt kaptam meg nemrég a férjemtől, de mivel a hálószobánk együtt van a fürdővel, így egy „kicsit” alakítanunk kellett rajta.

A cél az volt, hogy ne legyen fürdőszoba jelleg a hálónkban. Szerintem ezt a célt elértük. Ráadásul ez a komód tényleg csodaszép, azon kívül pedig sok-sok tárolóhely van benne a piperének.

A metódus egyszerű: a pult tetején célszerszámmal egy akkora lyukat vágtunk, amin a lefolyó csövét rögzíteni lehet. Erre már csak rátettük a pultra építhető mosdót és rögzítettük.

A szelep és a vízvezeték elfér a szekrényben, nem látszik, de nem foglal sok helyet, így mellette még tárolásra is van lehetőség.

A szekrényke tetejét egyelőre csónaklakkal festettem le a víz okozta kellemetlenségek elkerülésére, de jövőbeni terv egy üvegpult felhelyezése is.”

Katának – a Kicsi Ház blog írójának – ezúton is még egyszer köszönöm, hogy megosztotta velünk ezt a nagyszerű ötletet, Tőletek pedig várom a további leleményes IKEA tuningokat!

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

svédBÚTOR Tuning Blog – IKEA átalakítási ötletek

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>