Hősnők Lelkierő

11 évvel ezelőtt olyan cikkeket írtam, amikről fogalmam sem volt, hogy egy újabb válságos helyzetben is szükség lesz majd rájuk. (Akkor a kellős közepén voltunk a pénzügyi világválságnak, 2009-ben, de a H1N1 is akkor tarolt…)

Akkoriban sokaknak adtak erőt azok a témák, amik bár nem kapcsolódnak a jelenlegi eseményekhez, de pont ez bennük a jó: túlmutatnak a mostani problémákon, és fényt mutatnak az alagút végén.

Járványok előtt is volt életünk és utána is lesz.

Már csak az a kérdés, hogyan bírjuk ki addig, míg levonul az, ami előtt még állunk, a következő heteket, hónapokat tekintve.

Szerintem maradjunk az ép eszünknél, és foglalkozzunk azzal, amivel mindig fontos foglalkoznunk, nemcsak akkor, ha baj van…

De most, a bajban kiemelten lényeges, hogy a fókuszt az életerőn és lelkierő megtartásán tartsuk.

Ezért heti egyszeri hírlevélsorozatot indítok, praktikusan hétfőnkénti kiküldéssel, melyet minden kedves olvasóm megkap, ha kéri, ha nem :). Ezzel szeretnék hozzájárulni a magam módján és eszközeivel ahhoz, hogy minél előbb túllegyünk a nehezén lelkileg, mert akkor a valóság is úgy alakul, hogy gyorsabban és könnyebben túljutunk rajta.

Nem tudok karanténokat szervezni, nem tudok vakcinákat készíteni, nem tudok olyasmit tenni, amire nem vagyok képes, de mindent meg fogok tenni azért, hogy a lelkierőt magadban tudd tartani.

Ehhez nyújtanak segítséget ezek a levelek és cikkek. 

Olvasd jó egészséggel ezeket az írásokat, amiket most aktualizáltam kicsit, többségüket teljesen változtatás nélkül hagyva.

A leveleket a feliratkozóim kapják, itt tudsz valamelyik anyagomra jelentkezni: Azonnal letölthető anyagaim, ingyenes online tanfolyamaim>>

Szeretettel,

Vidi Rita