BoKa 2012
Megírtuk az elsőt. Alig lehet mostanában rajzolásra bírni, úgyhogy épp csak ki tudtam préselni belőle ezt a két vonalat. A hiúzt utólag “színezte ki”.

Szóval eredetileg hiúzt, fehér tigrist és kígyókat kért, de egy reggel, miután a Jézuska már az első levelet elvitte az ablakból, ahova készítettük neki, előhozakodott vele, hogy mégsem hiúzt kér, hanem jaguárt. A többit olvassátok a második levélen – mert így arra is szükség lett -, őfelsége diktálta, mit írjak.

Természetesen kap jaguárt és hüllőket is, bár csörgőkígyót nem sikerült szereznem, igaz, nem is tettem meg érte mindent és kap még egy regiment apróságot. Idén nem eszeveszett maximalizmussal szervezem a karácsonyunkat, se időm, se pénzem, se energiám nincsen most nagyon sokat tenni ebbe az ünnepbe. Rend és tisztaság lesz, lesz ünnepi vacsora, ha ezúttal nem is négyféle választékkal, sütemények is akadnak majd, lesz gyönyörű karácsonyfánk, vannak díszek, hangulatok a lakásban, van mindenkinek apró ajándék, sőt be is fogom csomagolni őket, igaz némelyiket újságpapírba, teli van a hűtő, igaz nem roskadásig. Görcs és túlvállalások idén nincsenek. Letisztult, egyszerű, emberi léptékű karácsonyunk lesz – a maga fájdalmaival együtt. Ha holnap este leülhetek nyugalomban, meggyújthatok néhány mécsest, feltehetem a lábam, és egy forralt borral a kezemben megnézhetem a Tudatlan tündéreket vagy a Szerelem, pasta, tengert, már boldog karácsonyom lesz.
Nektek is kívánok kedves és megbecsült blogolvasóim Békés, nyugodalmas, boldog karácsonyt!! Jó, hogy voltatok nekem és gondoltok ránk sokat, én is rátok, maradjatok nekünk sokáig!!! De addig is, pihenjetek sokat, nyugizzatok, egyetek-igyatok, én most megyek és összeszedem Botond ágyából a fa gyöngy-készlet millió darabkáját, amit behúzott az ágyába és kiborított.

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---
BoKa MINDENKINEK!!!!

Bobó

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---