Ezzel a két órás videóval kezdődik hátralévő életed.

 • 2 óra, ami arról szól, hogy valami nagyon rosszul működik ebben a világban, és persze arról is szól, hogy hogyan működhetne jobban.
 • A videó megnézése közben többször fogsz kísértetiesen hasonlatos eseményekre emlékezni, amik itthon is lezajlottak, és még fognak is.
 • A videó megnézése közben párszor lehet, hogy görcs áll a gyomrodba, és legszívesebben elmenekülnél ebből a világból, de gyorsan meggondolod magad.
 • Ugyanakkor a videó végére már semmi nem lesz olyan, mint volt, azért, mert te egy másvalaki leszel. Mintha látnoki képességeket kapnál hirtelen.
  • A videónak nem kell minden szavát elhinni. Én nem vagyok annyira okos, hogy valóban lássam, mindez igaz… De azt látom, hogy mi minden egyezik a való életünkkel, és látom, tudom, érzem, hogy mivel tudok azonosulni, és az helyes-e… Számomra helyes. Azt, hogy számodra mi helyes, azt majd te eldöntöd :).

Mióta ezt a videót láttam, már fikarcnyit sem érdekel, melyik párt, melyik vezetője, milyen hülyeségeket beszél, milyenek a gazdasági mutatók, melyik celeb mit villantott és hol…

Nem érdekel semmi a saját világomon kívül, és azon kívül, amit ÉN TENNI és teremteni TUDOK, akár mások számára is!
Nem érdekelhet semmi más, mert a videónak sem az az értelme, hogy hirtelen milliárdok ébredjenek öntudatukra, hiszen ez lehetetlen. A videónak az az értelme, hogy tudj, hogy tudatosabb legyél, elgondolkozz, és építs be valami kis apróságot az életedbe, amit aztán tovább adhatunk a gyerekeinknek…

Figyelem: ez a film, a tartalmával képes romba dönteni az eddigi világnézetedre alapuló álmaidat. Ha meg akarod nézni, akkor nézd meg a számodra legfontosabb felnőtt ember társaságában, mert fontos, hogy valakivel tudj erről beszélni, illetve fontos, hogy az a másik lássa, mi okozza benned az utána következő bizonytalanságot.

Pár napig furcsa érzés lesz szétnézni magad körül, de teheted ezt már a tudás, másabb világnézet bölcsességével.

Ez a videó nem való mindenkinek. De egy HősNőnek mindenképp… Nem kell túllihegni, de ismerni mindenképp szükséges.

Vigyázz, most minden megváltozik. Én szóltam!

Ui, még a videó előtt: két napja villant az agyamba, hogy ezt most már meg kell osztanom veled. De máris berzenkedtem az ötlet ellen, hiszen ki vagyok én, hogy bárkinek is alapaiban rengessem meg – akár még így közvetve is – a világképét? Újra megnéztem, végigkáromkodtam az első egy órát, a fejemet vertem a falba, és aztán jött két jel, ami azt eredményezte, hogy itt van, közvetítem a videó mondanivalóját. Ezt én továbbadtam, csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele.

Ui. 2.: Ha még nem olvastad a Mennyei Próféciát, vagy nem hallgattad meg erről a beszámolómat, akkor először azzal kezdd! Ide kattintva érheted el: Mennyei Prófécia összefoglaló (új ablakban nyílik)

Tehát akkor a mindent megváltoztató, néhol felkavaró, néhol döbbenetes videó (látványban semmi borzalmas nincs benne, nyugalom!):

Ha ismersz még hasonló témájú írást vagy videót, oszd meg velünk a hozzászólások között! Néha jó tudatlannak lenni bizonyos dolgokban, de azok az idők már elmúltak. Nincsenek véletlenek, emlékszel? 🙂

33 thoughts on “A videó, ami megváltoztatja az életedet”

 1. Én ezt a videót már régebben megnéztem. Olyan hatással volt rám, amit nem tudok leírni. Egész éjjel nem tudtam aludni. Aztán újra megnéztem. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. Igen két órás nem rövid videó. A kérdés az, hogy szeretnél-e egy jobb világot a Föld nevű bolygón, mert erre van lehetőség. Én igenis egy szebb, nyugodtabb kiegyensúlyozottabb világba szeretnék legközelebb leszületni. És Te?

 2. Bizony, mikor először láttam – az első verzióját valamikor tavaly januárban -, akkor napokba telt, mire megemésztettem.
  Az élet persze megy tovább, de például ez a videó segített kiszűrni aztán azt a sok manipulációt, ami a médiából ömlik ránk.

  Az meg már egyértelmű, hogy mit adok a gyerekeimnek tovább. Változott a világképem, persze attól függetlnül tökéletesen értem és elfogadom mások világképét is – élni és élnihagyni -, mindannyiunknak kell valami kapocs a magasabbrendű dolgokhoz.

  Számomra a kapocs a tudatosság. Ez a videó ezt segített erősíteni.

 3. Van egy közeli ismerősöm, aki megszállott összeesküvés-elmélet kutató. Úgymond. Néha olvasgatom a blogját. http://aranykor.freeblog.hu/ Azt hiszem, akit foglalkoztat ez a kérdéskör (azaz minden gondolkodó ember), az talál ott elég anyagot összegyűjtve.

  Az ő általa legjobbnak tartott megoldás a spirituális felemelkedés, ahogyan a Védák tanítják. Valódi tudásra és tudatosságra van szükségünk felismerni a problémák gyökerét, és annál fogva kitépni azokat.

 4. Én ugyan nem ismertem még ezt a videót, de a gondolatiságát igen. Nagyon egyetértek abban, hogy ez nem való mindenkinek. Viszont egyre többen vagyunk fogékonyak rá, és ez jó jel!

 5. A kritikus tömeg, emlékeztek a Mennyei próféciából? Amikor már elegen fogunk tudni erről, akkor megváltozik minden. Más erők veszik át a hatalmat a Földön, nem is sokára. Egyesek szerint már 2012-ben. Nem érdemes ezen előre morfondírozni, mindegy, hogy pontosan mikor és hogyan, de az biztos, hogy a világ meg fog változni, hiszen egyre többen találunk rá ezekre a gondolatokra, tehát hamarosan meglesz az a kritikus tömeg, amely már elég a változáshoz. Ez tényleg nem mehet így tovább.

 6. Sok értelmes, megvilágosító erejű információ mellett elszomorított a film sötét hozzáállása a vallásokhoz. Az eredeti, fényt, csodákat és szeretetet hirdető vallási vezetőket nem hagyom bántani. Mózes, Mohamed, Jézus, ….és még néhány számunkra titokzatos Mester…
  inkább itt az ideje tanulmányozni őket, mert a természet bőségével, emberséggel, kifogyhatatlan erőforrásokkal, az élet értelmével, működésével kapcsolatban mindent előre elmondtak.
  Emiatt nem ártana átforgatni a filmet, hogy valóban hiteles útmutató lehessen. Nem mindenki ateista.

 7. Megnéztem, és valóban nagyon megdöbbentő. Elkeserítő és egyben reménykeltő, hogy lesz talán jobb is.

 8. Háát nem tudom. Valamiért meg kellett néznem – erre nyomatékosan hívta fel a figyelmem az élet általad ismét, de…
  Én vagyok a szkeptikus. Mert amiket a film elmond, azokra mind magam is eljutottam a józan paraszti eszemmel, vagy a zsigereimben érzem az ellenállás bizonyos dolgokkal szemben, mégis ezért még nem hiteles, hiszen a tökfőzeléket is utálom, hiába mondják mások hogy egészséges a szarráfőzött lisztes, zsíros zöldség.
  Ha az volt a cél, hogy elgondolkoztasson, akkor elérte.
  Egyébként azért mert valaki nem vallásos, még lehet hívő – az emberi szellemben és a technológiában ugyanúgy, mint egy energiában ami a világot mozgatja.

 9. Sziasztok!

  Egy valami biztos: valóban a biometrikus azonosítás (chipezés) felé haladunk. Ha mindenkibe chip van ültetve, az valóban igazi hatalom – hiszen követhetik a pénzforgalomtól kezdve mindenféle tevékenységedet – a mozgástér brutálisan leszűkülne. Így is a mobilokkal ugye bármikor tudhatják, merre vagyunk – de a mobilt nem kötelező magadnál tartanod – a chippel azonban semmit nem tehetsz.
  Ez, és az EU-s, USA biztonságpolitikai hisztériák valós veszélyt jelentenek a szabadságjogainkra, amelyekhez ragaszkodnunk kellene.
  Valóban: tudatosság kellene a napi magyar átlag 4 óra tévénézés helyett.
  Remélem, a Hősnők is hozzájárul ehhez a tudatossághoz! 🙂 Az életed a kezedben van.

 10. Drábik János: Uzsoracivilizáció 1,2 című könyvét ajánlom figyelmetekbe. Kicsit nehéz olvasmány, de kb. erről szól….
  És a Látkép című havi magazin is ezekhez kapcsolódik.

  Érdekes….én ezért utálom a politikát. Magyarországot is direkt adósíják el, direkt ellehetetlenítik az országot. 🙁

  És a média…..olyan sok a hiszékeny, buta ember. Meg lehet bárkit vezetni, aki sokat tv-zik, sokat olvas Blikket,Bestet. Vmivel le kell kötnni az emberek figyelmét….hogy a lényeget ne vegyék észre….Mert a tudat alattink működik, mindent képesek vagyunk elhinni. Amit sokszor olvasunk,sokat vagyunk egy adott témával kapcsolatban, öntudatlanul is belénk ivódik sajnos. Ezért kell pozitív, jól gondolkodó emberek társaságában lenni. Úgy talán kisebb az esély arra, hogy ezek az erők működjenek.

  Nálunk van tv, de nem megy soha. Újságot sem olvasunk. Csak a család vagyunk. Együtt vagyunk, énekelünk, szeretjük egymást.

 11. Sziasztok!
  Régebben már láttam ennek a filmnek egy részét,hát igencsak elgondolkodtató volt már akkor is. Most is azon dühöng az ember,hogy miért veszik el a gyermekeim banánpénzét olyanokra,amiknek semmi értelme / férfias játékokra/ , miért sulykolják az emberbe,hogy ha valami problémád van,akkor vegyél be ilyen – és ilyen kapszulákat s akkor megszűnik. De biztos,hogy megszűnik vagy csak elfedjük a a problémát????
  Talán többen láttátok a Budapest Film által forgalmazott,később DVD-n is megjelenő Mi a csudát tudunk a világról !? c. filmet.
  Az másként megdöbbentő,mint a fent film,de az is megváltoztatta a gondolkodásomat,látásmódomat.

  Szép napot mára is!
  Ez csak rajtunk múlik,nem az időjáráson….

  Ági

 12. Egy filmet és egy regényt érzek idevalónak. Az első a Szárnyas fejvadász, a második a Fahrenheit 451. Mindkettő bemutatja, hogy milyen manipulációk fenyegethetnek, hogyan torzulhat és sajnos torzul is a világ körülöttünk. Reményt és megoldást a tudatosság adhat egyedül. A regényt Bradbury írta az 50-es években, fantasztikus, amit például az óriásplakátokkal kapcsolatban ír egy másik rövidebb lélegzetű művében.

 13. Én a polgári szakmámból adódóan tudtam a pénzteremtési folyamat jellegéről, de nem gondoltam végig, hogy milyen hatásai vannak… Bár nekünk azt is tanították, hogy a nemzeti bank nem teremthet több pénzt, mint amennyire a gazdaság teljesítménye (GDP) fedezetet nyújt. Az a bizonyos takaró.
  Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy mindenki a saját fejéből pucolja ki a kisördögeit, amik például erőforrás pazarló pótcselekvésekre kényszerítik, és akkor lesz sokkal jobb a társadalmunk. Addig nemigen. Másokra könnyű mutogatni.

 14. Ma ment dél körül a TV2-n egy francia dokumentumfilm, a címe Otthonunk (Home) – a Környezetvédelmi Világnap kapcsán. Csak félig tudtam megnézni, de egyrészt gyönyörű, másrészt tanulságos, megdöbbentő és szívszorító. Főműsoridőben lenne a helye.

 15. Már tényleg annyian ajánljátok, hogy kénytelen leszek szakítani rá 2 óra nyugodt szabadidőt…

 16. Lányok,innen letölthetitek a Mennyei profécia könyvet ingyen .A tizedik felismerést korábban már közöltem /a letöltés helyét./
  Egyébként eszméletlen a Tizedik felismerés,nem tudtam abbahagyni az olvasást!
  Jó olvasást mindenkinek!
  http://ezoterikuskonyv.extra.hu/

 17. Hozzászólás a cikkhez! Egyszerűen döbbenetes, ezt eddig még nem is gondoltam és nem is feltételeztem volna a nagyhatalmokról. Az igaz a hirekből hallva,és tudva,hogy a nyerességvágyból törnek ki a háborúk,és ebből fakadóan
  nagyon sok ártatlan embernek kell meghalnia./ Pl: a gáz, olaj,és egyéb földalatti értékes fémek,stb./ Nemtudok magamhoz térni, a szemem és fülem hallatán! Hát igen ez mindig igy is van , a kisember keze sosem nyúlhat egy dazdag ember kezéhez, egyszerűsitve: A szegény ember akár mennyit tesz és dolgozik becsületesen az mindig csak két kezű szegény ember fog maradni.És a szegényembert mindenbenés mindenhol könnyebb elcsipni, lebuktatni, megbüntetni. Mig a gazdag ember nincsen ráutalva, de mindig büntetlenűl és lefizetve akármit csinálhat, hazudhat, nincs bizonyiték, mert azt lefizeti,és nem is ellenörzik,mert nem bizonyitható,mert kijátszva szemrebbenés nélkűl megteheti,és bármire képpes, lelkiismeret furdalás nélkűl!
  Itt nincs igazság, mert a nagyhatalom is a kis országokat úgy tesz,hogy segiti, de közben ahogyan csak tudja kihasználja, és igy teszi a rabszolgájává egy életen át!
  Egyszerűen nem tudok jó irni ,hogy az idulataimat ne irjam le oly mértékben ,hogy az rágalmazó ne legyen!inkább nem irok semmit sem , rendesen és mélyen felvagyok háborodva.
  Hát ha csak a Bankokat figyelembe vesszük a kamatokat,és egyéb költségeket stb, hát akármilyen kis kölcsön, az a mindenkori másfél szeresének felel meg mire az ember azt vissza fizeti,és még ők vannak rossz helyzetben? Hát a haszon hová megy ilyenkor? ki zsebébe vándorol?

 18. Erzsike, teljes egészében megértem a felháborodásodat, amikor én annak idején először hallottam és olvastam erről, napokig be voltam gubózva, és próbáltam csendesen megemészteni, és az új ismeretek alapján áttekinteni a terveimet és a céljaimat. Szerencsére semmin nem kellett drasztikusan változtatni, de mindent másképp látok.

  Azért is született a HősNők, hogy ilyen ismereteket, szemléleteket, információkat is tovább tudjak/tudjunk adni, mert a mai információs társadalomban az a lehető legrosszabb, ha nem jutnak el hozzánk információk.

  Nyilván nem kell minden új információt vakon elhinni azonnal, de akárhogy forgatom a videó mondanivalóját itt magamban immár lassan 2 éve (az első verzió régebbi, mint ezt, amit belinkeltem), valahogy nem találok benne ellentmondást. Sajnos nagy része igaz – és még sok részlet hiányzik persze, ami esetleg árnyalhatná a képet – és ha a jövőt tekintjük, akkor meg nagyon-nagyon igaz.

  Ezért is fontos szerintem, hogy minden nő először magával foglalkozzonm, magát emelje olyan szintre, ahol boldog, elégedett, tettrekész, energikus, és csak utána adjon bele mindent abba, hogy a szeretteit, gyerekeit „szolgálja”, mert ha nem így tennénk, akkor fejjel rohannánk a falnak: senkinek sem lenne igazán jó, és sehova se vezetne a dolog.
  Márpedig az megengedhetetlen a mai világban, hogy ne vezessen valamilyen értelmes cél felé minden egyes cselekedetünk!

 19. Végre én is végignéztem a filmet. Sokan sokmindent elmondtak már előttem és a nagy részével egyet is tudok érteni. Nekem is eszembe jutott egy dolog. Végiggondoltam, hogy ugyan hány olyan amerikai mozifilmet tudok felsorolni, amiben a fő téma, hogy ha fejlődik a technológia, akkor ezáltal pusztítjuk el az emberiséget. Szinte belénkivódott, hogy félnünk kell a technológia fejlődéstől. És mindemellett alig jutott eszembe, szinte nincs is, olyan film, ami arra hívná fel a figyelmünket, hogy mi lesz velünk, ha így pusztítjuk tovább a környezetünket. Jó kis tudatforálás:((((

 20. Szalkai Titi : Az önbizalom gyökereiről szóló cikkjében írtam 2 órával ezelőtt néhány sorban arról, hogy életem céljául egy nagyobb értelmet nyerő hivatást tűztem ki, s egyenlőre csak reménykedem a szerepe helyességében s egyben nyereségességében is.
  /Munkavédelem, azaz a munkát végző ember védelme, aki egyébként értékteremtő a maga és mindnyájunk számára/
  Mint már többször írtam arról, az élet különböző területein dolgoztam az elmúlt 23 év alatt. Az említett cikknél azt kérdezem Tőletek, kell-e törekednünk többre vagy elégedjünk meg egy bizonyos szintet elérve.
  Most e film láttán elszégyellve azt kell írjam: Hát persze, hogy elég nekünk csak annyi, ami éppen a napi betevő. Hisz ott az a sok szerencsétlen sorsú gyermek,…
  Nyilván kavarognak az emberben gondolatok, hol is éppen az a pontos határ, azaz: Hogyan kell a mindennapokban a gyakorlatban úgy élnünk a Világunkban, hogy ezen videó értelmét nyerje ???
  Hogy az egymás tiprás, az irigység, a becsapás, … ne kerekedjék felül, s ne csak kis Családunkban legyünk boldogok, hanem lehessünk Együtt Egyszer Egy Nagy Boldog Család ! ?
  Sokan ezt szeretnénk, de eleget és jól teszünk ma is azért, hogy ez mihamarabb megvalósuljon? Igen, kis lépések !
  Rita! Sokakat megindítottál ezzel a témával! Ez több lépés lehet a célunk megvalósításának útján.

 21. Többször végignéztem a filmet, mire sikerült megemésztenem. Bár előtte is nagyjából tisztában voltam a világunkról azokkal, amiket a film is bemutat, mégis hasznos volt, mert rendszerezte, az addig kusza gondolataimat.
  A megoldás amit felvázol viszont nekem kicsit sántít, hiányzik belőle a spiritualitás. túl technokrata. Bár a mennyei próféciát nem olvastam, (időközben az Ibolya által megadott oldalt blokkolták), Rita bejegyzését majd elolvasom, nekem mint hívő katolikusnak adott a válasz. Nemcsak elvi szinten, hanem a hétköznapi daráló tevékenységek közepette is (ha érdekel: http://www.schoenstatt.hu)

 22. Kedves Rita

  Az erőforrás társadalomra szükség van, de hit nélkül egy társadalmat felépíteni nem lehet, mert a hit nélkül társadalom újabb rabszolgasorsba dönt. Az igazság ugyanis szabaddá tesz. Az IGAZSÁG=ISTEN

  Kingus

 23. Sziasztok!

  Ennek a filmnek van egy előzménye („első rész”), a címe, Zeitgeist – The movie, azt is ajánlom!
  És ha még gondolkodás, nekünk kb. 10 éve megjelent az életünkben egy könyv. Elolvastuk, döbbentünk, figyeltünk, vártuk a második részt, amelyiket pár hónapon belül ígértek, de évek teltek el a megjelenéséig. Végül kiadták, ahogy a 3. részt is, de most is csak nagyon nehezen lehet hozzájutni.
  Szóval, ha valakit érdekel, hogy merre halad a világunk, és nem fél szembenézni azzal, hogy egy magyar fiatalember már évekkel ezelőtt leírta, mi fog történni (és mi már direkt figyeljük, tényleg arra haladunk, amerre a könyv írta), az olvassa el Duncan Shelley: Az elme gyilkosai, A téboly katonái és a Végső háború című könyveket!!!

 24. Bennem sok kérdés felmerült. Például:
  – Ha a technológia menti meg az emberiséget, azt hogyan teszi elérhetővé mindenki számára? Tömegtermeléssel? Ehhez szükség van nagy gyárakra, nagyvállalatokra… már megint ott vagyunk, ahol elindultunk..
  – Ha az erőszak, kapzsiság, stb tanult magatartásformák, és nem az alaptermészetünk részei, akkor hol kezdődött? Az első kapzsi, erőszakos bigott ember kitől tanulta? Szerintem van olyan, hogy emberi természet, és a rosszra való képesség ugyanannyira része, mint a jóra való képesség. A tanult minták azok, amik erősítik egyiket vagy másikat.

  A felismerések nagyon jók a pénzügyi rendszerrel kapcsolatban, de a következtetés nekem nagyon sánta!

 25. Sziasztok!

  Arra már rájöttem, itt semmi nem értem, kisemberért történik és egy valamit tehetek: jobb leszek, mint a nagyok és azt keresem, hol tudnék ADNI ÉS SEGÍTENI.

  Nekiülök, remélem picim végalussza.

  (wave)

 26. végaludta. Érdekes volt. A pénzügyi része sok újat nem mondott, a technológiai lehetőség viszont teljesen új.

  Valami változik. Nagyon. Érzem. Bennem mindenképpen, de azt hiszem, én csak egy kicsi rész vagyok. Remélem, jó úton járok és szép lenne, ha a felvázolt lehetőség igaz lehetne.

  Vegyük ki belőle a részünk, én a változás,jobbá tevés híve vagyok.

  Még emésztem…

  Szép napot nektek! 🙂

 27. Moni említette a kritikus tömeget. A kialakult „válság” és az azt követő óriási, világméretű -elsősorban gazdasági- átrendeződés, a vezető gazdasági pozicíók áthelyeződése éppen ehhez a „100 majomhoz” vezet.
  A kérdés csak az, hogy valóban azt a változást hozza-e, amit mi elképzeltünk magunknak, mint kívánatos irányt.
  Aztán valahogy azt látom, hogy mindig pofára esünk. Megnézek egy 20 évvel ezelőtti archív híradót, vagy egy 20éves magyar szappanoperát, olyan, mintha ma készült volna, vagyis felmerül a kérdés: mi változott?
  Azért bízom a jövőben!!!

 28. Andrea, én az elmúlt két hétben gyakran hallgattam Hofi Gézát.
  Hát az valami döbbenet, hogy 20-25 éves poénjai mennyire igazak még ma is. Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy semmi nem változott, csak már nem munkásosztályról beszélünk, hanem valami másról, de a helyzet semmivel nem lett jobb.
  Sőt, nagyobb a káosz, mint valaha, a várakozó álláspont meg maradt: majdcsak lesz valahogy.
  Ja, persze…

 29. Miért nem tudom megnézni a filmet? Azt írja privát videó….

 30. Szerettem volna megnézni a videót, de sajnos már nem található ez az oldal 🙁

 31. Kedves Sziszi!
  Köszönöm, hogy szóltál! Frissítettem az oldalt, beágyaztam a videót, magyar hanggal, így már itt helyben nézhető.
  Üdv,
  Rita

Comments are closed.