A november 11-ei Civil Rádiós beszélgetésünk felvételről.
A beszélgetés alatt kiderül, hogy ahelyett, hogy halat adnánk a gyerekeinknek, meg kell tanítanunk őket halászni – erről jut eszembe, hogy pont erre fog rímelni az a történet, amivel a Pénz. Pénz? Pénz! szemináriumot fogom felvezetni -, és hogy mi nők, sokszor vagyunk felnőtt kislányok, amivel viszont nem árt leszámolni, másképp fogalmazva: felnőni.

Szó lesz a magyar gondolkodásmódbeli sajátosságról, és persze arról, hogy miért fontos pont most, pont ma, ez a téma, és elárulok egy sokak számára esetleg döbbenetes tényt is.

Jó hallgatást!

Első rész:
[audio:szeminarium1.mp3|titles=Pénzügyi szeminárium|artists=Jakab Gyöngyi,Vidi Rita]

Második rész:
[audio:szeminarium2.mp3|titles=Pénzügyi szeminárium|artists=Jakab Gyöngyi,Vidi Rita]

Köszönjük a lehetőséget Czapp Ágnesnek és a Civil Rádiónak!
A fájlok letölthetők innen:
https://www.hosnok.hu/audio/szeminarium1.mp3
https://www.hosnok.hu/audio/szeminarium2.mp3

Minden könnyebb, ha van elég pénzed.
Hogyan legyen pénzünk?
Hogyan érjük el az anyagi függetlenséget?
Részletek és jelentkezés itt>>

One thought on “A Civil Rádiós beszélgetés a pénzről”

  1. Kedves Rita! Nagyon élveztem, és figyelemmel hallgattam a Civil Rádiós beszélgetést a Pénzügyi szemináriumról./Pénz. Pénz? Pénz!/ Nagyon sok hasznos, és tanúlságos dolgok bővitették az én fejemet,nagyon jó volt hallani. Biztosan nagy élmény volt és főleg lehetőség ,hogy minnél több ember tudjon bánni a pénzzel.Bocsika hogy csak most jutott időm rá,és csak gratulálni tudok és további kitartást és sikert kivánok a Női csapat munkához és együtt működéshez, jó volt hallgatni Benneteket. Köszönöm szépen a lehetőséget. Kivánom legyen szép és sikeres a heted. Üdvözlettel: Deákné Erzsike

Comments are closed.