5 dolog, ami biztosan fontosabb a pénznél sorozatunk ötödik része.

Új sorozatot indítunk pénzügyi tudatosság és anyagi függetlenség témában, elsősorban nőknek. Véleményformáló, gondolatébresztő, inspiráló témák a pénzről, a gazdagságról, és az élet értelméről. Mottónk: Minden könnyebb, ha van elég pénzed. A pénzügyi szemináriumunk részleteit itt nézheted meg>>

Mennyire fontos a pénzügyeinkben a hit?

Attól függ, miben és mit hiszünk. Igaz?

Nos, ha a pénzben, mint istenségben hiszünk, akkor az rossz ómen. Mert az biztos, hogy az efféle hit rossz útra visz.

De akkor felteszem a kérdést másképp: mennyire fontos az önmagunkba vetett hit, amikor a pénzügyeinkről van szó?

Na, itt van az kutya elásva: nem mindegy, hogy tárgyakban, folyamatokban, mechanizmusokban hiszünk, vagyis szavazunk meg számukra feltétlen bizalmat, vagy ezt a bizalmat önmagunknak adjuk.

  • Higgyünk abban, hogy tervszerűen, szisztematikusan gondolkodva és cselekedve, mi is elérjük a kívánt eredményt. Hogy mi a kívánt eredmény? Hát amit kívánunk!
  • Higgyünk abban, hogy megtanuljuk szeretni a pénzt, hogy nem undorral vegyes félelemmel nyúlunk hozzá, hanem úgy, ahogy egy kalapácshoz vagy szöghöz szoktunk. Elvégre a pénz is csak eszköz, felesleges utálni vagy undorodni tőle.
  • Higgyünk abban, hogy magasabb bevételeinket ugyanúgy ügyesen tudjuk majd kezelni, forgatni, fialtatni, ahogyan azt egy 20 forintossal tennénk.
  • Higgyünk abban, hogy amikor anyagilag függetlenné válunk, és nem kell éjt nappallá téve dolgoznunk, vagy éjt nappallá téve nélkülöznünk, akkor is meglesz az életünk célja, valami magasabb rendű célkitűzés által. Másképp kifejezve: higgyünk abban, hogy a pénz nem CÉL, hanem ESZKÖZ.
  • Higgyünk abban, hogy nem változtat meg bennünket rossz irányba a pénz, és a pénzhez elvezető út. Bízzunk abban, hogy a sok pénz bennünket csakis jobb emberré tehet.
  • Higgyünk abban, hogy nemcsak pénzzel lehet adományozni. Egy mosoly, egy ölelés, egy odafigyelő tekintet, egy pár meghallgató fül, sokkal többet jelenthet embertársainknak, mintha vagyonokat adományoznánk, vakon szórva a pénzt.
  • Higgyünk abban, hogy boldog gyermekkort és felnőtt korukban jólétet, nemcsak pénzzel adhatunk a gyerekeinknek, mert számukra sokkal fontosabb az, hogy minél több időt velünk töltsenek. Bízzunk a pénzben, mint eszközben, amelynek segítségével „megvehetjük” ezt az időt.

Ha mindezekben hiszel, ha bízol a saját pénzügyi sikereidben úgy, hogy közben nem a pénzt látod magad előtt, hanem a boldog, kiegyensúlyozott, egészséges, csodálatos családdal körülvett önmagadat, akkor nem kell eljönnöd a pénzügyi szemináriumunkra.

Viszont, ha cseppnyi kételyed is támad azzal kapcsolatban, hogy valaha is elég pénzed lehet, hogy valaha is biztonságban érezheted magad anyagilag, akkor jobb, ha eljössz a Pénz. Pénz? Pénz! szemináriumra, mert mi pont azért szövetkeztünk össze erre a napra szervezőként és előadóként, hogy neked segítsünk elérni az anyagi függetlenséget, a több bevételt, a gondtalanabb életet. Ráadásul hókuszpókuszok, és agymosás nélkül, a valóságot alapul véve.

Gyere el Te is, holnapig még kedvezményes áron jelentkezhetsz, és értékes ajándékokat is kapsz!>>

Minden könnyebb, ha van elég pénzed.
Hogyan legyen pénzünk?
Hogyan érjük el az anyagi függetlenséget?
Részletek és jelentkezés itt>>

A pénznél fontosabb dolgokról szóló  cikksorozat előzményei:

Mindegy, csak egészség legyen?

Mi értelme az életnek?

Mire mennénk szeretet nélkül?

Elpazarolt élet?