Miért jók a rendezvények?

Mert szerintem jók, gondolom ez előző írásomból már kiderült, anélkül, hogy konkrétumokat írtam volna. Ezt szeretném most pótolni.

Kicsit nehéz ezt megfogalmazni olyan embereknek, akik még soha életükben nem voltak ilyen jellegű rendezvényen. Erről a dilemmámról már írtam régebben.

Nagyon fontosnak tartom, hogy ezek nem kötelezőek, így aki ott van, az azért van ott, mert ezt szeretné. Ez azért már feltételez egy jó kis alaphangulatot.
Az előadók a tagokból kerülnek ki. Kezdőkből, aztán olyanokból akik pár éve csinálják és nagyon szép eredményeket értek el, és persze a nagy öregekből.

Minden rendezvényen lehet hallani úgynevezett saját történetet, amikor arról vall a színpadon álló, ő miért is kezdte el, mi motiválta, mi adta meg neki a végső lökést?
Hallgatva ezeket hol a nevetéstől, hol a meghatottságtól csordul ki a könnyem.
Mert természetesen nincs két egyforma történet, hisz mi emberek is különbözőek vagyunk. Hiába az az ok, hogy többre vágyunk, értve ez alatt a szellemi, lelki, anyagi “többletet”, ezek a történetek sokszor emberségből adnak leckét, és késztetnek gondolkodásra, vagy éppen azt mutatják meg, hogy adjunk hálát a saját helyzetünkért, és ne panaszkodjunk minden apróság miatt, mert van aki okkal tehetné, mégis “csendben” marad.

Persze vannak profi előadások is egy egy témában, ahol az előadók maguk is profik. Rengeteget tanultak, könyvekből, hanganyagokból és nem utolsó sorban a saját munkájukból. A kezdeti hibákból, botlatozásokból. Mert itt ezt is meg lehet tudni, hogy azok az emberek, akikre joggal csak felnézni lehet, tulajdonképen olyanok mint mi. Lehet ma mát hat számjegyű a jövedelmük, de amikor elkezdték ők se tudtak többet annál amit ma mi tudunk. Csak hoztak egy döntést, és kitartottak mellette. Tanulással, munkával, hittel önmagukba. És most segíteni akarnak nekünk kezdőknek.

Természetesen ezek az előadások is különbözőek, és szerintem mindenki talál mindegyikbe olyan gondolatot, ami “neki szól”, de az is előfordul, hogy egy egész előadás ilyen élményt nyújt.

Összegezve a választ a címben feltett kérdésemre: azért jók a rendezvények, mert nagyon sokat lehet rajtuk tanulni, olyan dolgokat, amik messze túlmutatnak a hálózatépítésen, és csak könyvekből nem sajátíthatók el.

Mire jó az MLM ?

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/