Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kismama, aki a 3. babáját várta. Mígnem 6,5 hónaposan megtámadta és megharapta egy kutya, sürgősen császármetszést hajtottak végre rajta az orvosok. A kisfiú még kisiskolás korában is rettegett a kutyáktól, a késtől, ollótól, még 6 évesen is le kellett fogni, amikor a körmét vágták…

Ezt az édesanyja mesélte, aki még Amerikába, a kineziológia őshazájába is elvitte a kisfiát, hátha fel tudják oldani azt a hatalmas stresszt, amely a születése előtt, magzat korában érte. A kineziológia sem segített rajta, de később megismerkedett egy módszerrel, amelyet a tökélyre fejlesztett, és amellyel sikerült megoldani a gyermeke problémáját. És azóta már sok száz emberét.

Ruga Zsóka gyógymasszőrről be kell vallanom, csak néhány héttel ezelőtt hallottam először, pedig amit csinál és amilyen eredményei vannak, tele kellene hogy legyen vele a sajtó. A Diapozitív metódusnak keresztelt módszerével oldható mindaz a sok stressz, amelyet a magzat átél az édesanyja hasában a 9 hónap alatt. Ugyanis a baba pontosan átéli mindazt, ami a mamával történik, az anya stressz hormonjai az ő vérkeringésébe is bekerülnek. Minden – a fogantatástól minket ért –  információ sejtszinten rögződik bennünk, és az egész életünket, kapcsolatainkat, egészségünket befolyásolhatja.

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

"A legboldogabb anyák szülik a legegészségesebb gyermekeket"
"A legboldogabb anyák szülik a legegészségesebb gyermekeket"

Zsóka szerint egyáltalán nem igaz a mondás, hogy a legjobb dolgunk a mamánk pocakjában volt, mert az anya kellemetlen élményei, feszültségei, félelmei mind beépülnek a magzatba, és testi vagy lelki betegségeket okozhatnak. Módszere felfedi a magzatkorunkból eredő testi-lelki problémáink gyökereit és szépen fokozatosan fel is oldja azokat. A kezelés során felszínre törnek a minket ért magzatkori emlékek, de közben mintegy át is íródnak, a sokszor nyomasztó, fájdalmas élmények azonnal oldódnak.

Amikor meghallgattam Zsóka előadását, rögtön éreztem, hogy részt kell vennem a tanfolyamon, amelyen megtanítja, mi magunk hogyan tudunk másokon segíteni ezzel a könnyen megtanulható módszerrel. Hihetetlen élmények értek ezen az egy napos tréningen, sokszor ha nem én láttam volna, el sem hiszem, mi mindenre képes a Diapozitív metódus.

Kezeléskor a kliens nyugodtan fekszik az ágyon, a lábánál ül a kezelő, aki a talpélen levő megfelelő pontokat érinti meg meghatározott sorrendben: a nagylábujjól, a fogantatás pontjától az Achilles-ínig, a születésig, végig, az ún. idősínen, közben anyai szívdobogás hallatszik a magnóból. Babáknak a háton, végig a gerincen történik a kezelés, más szóval az oldás, és már születés után rögtön alkalmazható, ha pl. a baba nehezen született.

De Zsóka segített már hiperaktív, tanulási zavaros gyerekeken, pánikbetegség, depresszió, meddőség, potenciazavar vagy alvási problémák esetén, mert mindezeket a magzatkorban elszenvedett stressz is okozhatja. Még akkor is érdemes kipróbálnotok egyszer, ha nincsen semmilyen különösebb gondotok az egészségetekkel, mert javítja a kedélyállapotot, megnyugtat, feltölt önbizalommal és növeli az energiánkat.

Találtam egy képet és egy cikket Zsókáról, érdemes ebbe is belenézni: http://petofinepe.hu/index.php?apps=cikk&d=2004-12-18&r=144&c=367560

A weboldalán (www.zsokavar.hu) sok információ nincsen a módszerről, de az elérhetőségeit és a tanfolyamok időpontjait megtaláljátok.

Szeretettel: Betti

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---

3 thoughts on “Stressz az anyaméhben”

  1. Kedves Betti!
    A cikkben írottakat igazolni tudom, én ugyanis kb. másfél éve élek bizonyos időközönként a diapozitív metódussal (a természetgyógyászom is Ruga Zsókánál tanulta :)).
    Nekem ilyen nagyon látványos problémám nem volt, inkább ezer kicsi, amelyek szépen sorban konkretizálódtak, és felülíródtak, felülíródnak. És valahogy minden sokkal könnyebb. Egyre világosabban látom a céljaimat, az akadályok pedig fogynak előlem. A körülöttem élő emberekkel egyre toleránsabb vagyok, bár ezen a téren még van munkám.
    Lényeg a lényeg: tényleg megéri!

  2. Köszönöm az ajánlást, nagyon szívesen elmennék egyszer Zsókához, de sajnos nem derült ki a honlapjáról, hogy hol rendel (Budapesten?), és hogy milyen díjai vannak a különféle kezeléseknek.

  3. Akezelesek es tanfolyamok Budapesten vannak aVI es a XVII keruletben.augusztus 13-t0l lehet jelentkezni mivel jelenleg szabadsagon vagyok udvozlettel Ruga Zsoka

Comments are closed.