Nagyon fontos, a HősNők életében kiemelkedő jelentőségű változásra szeretném felhívni a figyelmedet: Írj cikkeket!

Mostantól várjuk azon HősNőink jelentkezését, akik kedvet éreznek megnyilvánulni cikkíróként is a blogon. Olvasd végig a jelentkezési “feltételeket”, ha úgy érzed, hogy tudod teljesíteni az elvárásokat – legyen weboldalad, ahova a HősNőkös cikkeidre mutató bannert teszed, havonta minimum 1 cikk, minimum 1 A/4-es oldalnyi terjedelemben, maximum korlát nincs – akkor töltsd ki a jelentkezési lapot! De kérlek ne ugorj fejest, gondold végig, mert ez bizony munkát és elhivatottságot igénylő feladat.

A regisztráció után minden segítséget és támpontot megkapsz, még oktató videót is készítettünk a cikkek feltöltéséről, sőt, a cikkek tartalmi és formai követelményeiről is teljesen átfogó segítséget kapsz, ahogy a bannerek kihelyezéséről is.

Legnagyobb örömömre, tegnap már meg is született az első, regisztrált szerkesztői cikk, mégpedig igen tartalmas formában, Erdei-Gulyás Gabriellától: Fiatalság, gazdagság – álom, vagy lehet valóság?

Ha úgy érzed, hogy a női lét, a női gondolkodás valamelyik területének szakavatott ismerője vagy, akkor várunk szeretettel a szerkesztői csapatba!

Jelentkezés itt: Írj cikkeket!

100 gyakorlati tipp leendő és kezdő vállalkozónőknek, hogy vállalkozásod valóban sikeres legyen!>>

2 thoughts on “Fontos változások!”

 1. sziasztok!
  Teljesen kezdő-blogoló “hősnők” is jelentkezhetnek?
  …most kezdtem a gazdagmami tanfolyamot, a blogolást…a technikai dolgok naponta padlóra küldenek 🙂 /a vírusirtásban is teljesen amatőr vagyok :)/
  …és 1 azaz egy olvasóm már van…

 2. Manita, a vírusirtásban kiképezlek, ha feliratkozol a Vírus Kommandón. Teljesen ingyenes.
  Kezdőként is jelentkezhetsz, tulajdonképpen nem a blogoláson van a hangsúly, hanem az íráson, annak tartalmán, kivitelezésén, de ehhez is megkapsz minden támpontot a jelentkezés után.
  Úgyhogy kezdők is jelentkezhetnek!

Comments are closed.