Gesztenyemousse

Gesztenyemousse

Hozzávalók:

1 csomag gesztenyemassza

3 dl tejszín

1 evőkanál barnarum

fél csomag zselatin fix

1-2 evőkanál porcukor

Elkészítés:

A gesztenyemasszát lereszeljük és kikeverjük a rummal és a porcukorral.
A tejszínt habbá verjük, majd körülbelül egyharmadát a gesztenyemasszához keverjük, robotgéppel simára dolgozzuk. A maradék tejszínhabhoz hozzáadjuk a zselatin fixet és egy kicsit még tovább habosítjuk.
Kézi habverővel óvatosan beleforgatjuk a tejszínt, majd a hűtőbe tesszük.

Süteményekre is tehetjük, de önmagában finom desszert. Tálalhatjuk birslekvárral, kandírozott narancshéjjal.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

KonyhaVarázs

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/