Gesztenyemousse
Gesztenyemousse
Hozzávalók:
1 csomag gesztenyemassza
3 dl tejszín
1 evőkanál barnarum
fél csomag zselatin fix
1-2 evőkanál porcukor
Elkészítés:
A gesztenyemasszát lereszeljük és kikeverjük a rummal és a porcukorral. | |
A tejszínt habbá verjük, majd körülbelül egyharmadát a gesztenyemasszához keverjük, robotgéppel simára dolgozzuk. A maradék tejszínhabhoz hozzáadjuk a zselatin fixet és egy kicsit még tovább habosítjuk. | |
Kézi habverővel óvatosan beleforgatjuk a tejszínt, majd a hűtőbe tesszük. |
Süteményekre is tehetjük, de önmagában finom desszert. Tálalhatjuk birslekvárral, kandírozott narancshéjjal.
Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot
megszorítások
nélkül, ésszerűen?
Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és
spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!
https://www.hosnok.hu/20ezer/
Kapcsolódó cikkek:
Túrós-málnás ketogén desszert
Gluténmentes étrend egy hétre
Kérdezz-felelek a gluténmentes étrendről
Gluténmentes és magaddal viheted. Mi az?
Hogyan álljunk át gluténmentes étrendre, és hogyan ne?
Hazai siker, amire büszkék lehetünk
Hideg őszibarackleves kávéhabbal
Pizza házilag: sonkás bazsalikomos, csirkemájragus
Roston sült vadlazacfilé gyöngyhagymával, citromos-petrezselymes olajjal
Véget ért a Patricius Borház, borfalat versenye...