Statisztika-évforduló

A blogomat pontosan 2 éve kezdtem írni, igaz hogy a már évek óta meglévő görög receptes oldalam beírásait hoztam át ide. Az eredeti receptes oldalam, a http://gorogrecept.homestead.com a mai napig egy kapuoldalon át nagyon sok látogatót hoz, ezért is esik nehezemre megszüntetni. Ez a régi oldal valamikor 2006 körül alakult, aztán stagnált úgy 2007-2008 idején, amikor rájöttem, mennyien koppintottak az oldalamról anélkül, hogy bár egy szót szóltak volna. Aztán lett ez a nagy „gasztroblog boom” kb. 2 éve és akkor úgy gondoltam, ilyen formában már szívesebben teszem közzé, hisz ilyen blogformában már teljesen érvényesülni tud az, amiben az én blogom egyedülálló, vagyis az a tény, hogy én valóban Görögországban élve vezetem a görög konyhámat. Azóta is többször találkoztam receptjeimmel, még folyóiratban is, ahol annyi fáradtságot sem vettek, átírják jellegzetes szócsavarásos stílusomat. De hát ez az internet, a végtelen lehetőségek tárháza:) A gyorsabbé és szemfülesebbé a világ, ez már mindenhol így van. Aztán meg időközben rengeteg remek gasztroblog jelent meg, ahol teljesen profi képekkel és főzési technikákkal lehet találkozni amatőr konyhákban, így az enyém már nem olyan érdekes, hogy bármi féltenivalóm lenne:)
Ebben a beírásban fel szeretném tenni az elmúlt 2 év top ten-jét, hihetetlen, hogy a csicseriborsó-levesem milyen előnnyel veri a  többit!
Szívesen veszek bármilyen kérdést, főzésre felkérést továbbra is itt, a Facebook-on, iwiw-en vagy Twitteren.
További jó főzőcskét velem!

Ágni görög konyhája

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>