Briam – zöldségragu
Itt a nagy briam-ok ideje! Ebbe az ételbe nem jár husi, de én a gyerkőc miatt mindig teszek az egyik sarkába a tepsinek valamiféle csirkedarabot. A receptet részletesen leírtam ITT. A lényeg mindenképpen az, hogy a zöldségeknek teljesen el kell főniük a levét és csak kevés szaft kell alattuk maradjon. Nem szabad sajnálni alóla az olívaolajat!
Kapcsolódó cikkek:
Fokhagymás garnélarák (Γαρίδες με σάλτσα σκόρδου)
Hogyan láthatjuk biztosan kedvenc oldalaink Facebook megjelenítéseit?
Meggyes csokoládés sütemény - Κεϊκ με σοκολάτα και βύσσινο
Meggylekvár (Μαρμελάδα βύσσινο)
Meggy 2012
Édes kenyerek egyházi szertartásra
Itt a meggysüti ideje!
Hogyan kávéznak a görögök?
Szőlőlevél töltike akció 2012
Töltött tintahal (Θράψαλο γεμιστό)