Intim kérdések 3

Szóval akkor jöjjön a harmadik rész a frizurákról! Az igazság az, hogy csak idegennyelvű szakirodalmat találtam, tehát az elnevezések talán máshogyan vannak köztudatban itthon.

  • Bikinivonal: csak azon a területen távolítja el a szőrt, amit nem takar a bikini alsó. Ez talán a legegyszerűbb, otthon is elkészíthető fazon. Nem csak gyantával, hanem egyéb eszközökkel is elkészíthető.
  • Francia stílus: kicsit nagyobb felületen távolítja el a szőrt, mint a bikinivonal. Ezt már inkább gyantával készítik, de otthon még mindig kivitelezhető.
  • Brazil stílus: itt már alig marad valami, illetve semmi. Két változata van, az egyik az újszülöttkori állapotot állítja vissza elöl köldöktől-derékvonalig hátul, ez tényleg szó szerint mindent magába foglal. A másik változat egy vékony sávot meghagy a szeméremajkak vonalán, de minden más (szemérem domb, fenék, hajlatok) megy. Ezt nevezik még Playboy stílusnak is.

Ez a három főkategória, úgymond, de ezen belül csak a fantázia szab határt a stílusnak. Mert ugye elfér ott egy pillangó is, vagy egy picike háromszög, ami a lényeg felé mutat; vagy esetleg egy keskeny sáv, ami leszállópályára emlékeztet…

Az általam eddig megkérdezetteknek az intim területek gyantázásával kapcsolatban szinte csak rossz tapasztalataik voltak. Mindannyian hagyományos, lehúzócsíkos, szintetikus gyantát használtak, az eredmény és az eljárás irtó fájdalmas volt. Lila foltok, benőtt szőrszálak, elfertőződött szőrtüszők, kozmetikus előtt kitárulkozás…
Én viszont tudok egy titkot, amivel elkerülheted a fájdalmat, a benőtt szálakat, a fertőzéseket, a lila foltokat, és akár otthon is megcsinálhatod a kiválasztott fazont. Íme itt egy pár sor btimi-től, aki már tudja ezt a titkot:

Sziasztok! Ma vettem meg a pasztát és miután hazaértem, mivel időm megengedte, rögtön ki is próbáltam. Bikinivonalon teszteltem, mert erre a célra keresek régóta valami „csodaszőrtelenítőt”. És IGEN! Nagyon szépen leszedi amit kell, a bőrt nem nyúzza agyon, a gyanta valóban egyben marad és többször is felvihető. Ugyanarra a területre nem kell 50-szer visszatérni, hogy minden szőrszál eltűnjön, a bőrömön nem maradnak gyantamaradékok. Nekem nagyon bevált, ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm! btimi (budapest)

Mirta Blog

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/