Egy laza vacsi

A nagy feminizmus eredményeként, vagy csak úgy, mert muszáj vagy bármi más okból,de mi nők is pénzkeresők vagyunk és nehéz dolog megfelelni az elvárásoknak.

Helyt kell állnunk a munkahelyünkön. Intézni kell a háztartást, bevásárolni, és még sorolhatnám,de miért tegyem, hiszen úgy is tudod, mennyi minden feladatunk van. Sokaknak,talán Neked is minden napos főfájást okoz a főzés. Kitalálni a heti menü,bevallom az nekem is olyan nagyon nyűgös feladat néha. De csak néha.

Egy fárasztó nap után szeretnél valami gyors és könnyű vacsorát? Azonban már a hétvége felé ötleted sincs, mi legyen az?

Most figyelj!! Kapsz egy tuti, könnyen és gyorsan elkészíthető vacsireceptet, ami még egészséges is!! 🙂 (és nem hizlal, főleg, ha nem eszel sok köretet!!)

Lazac-steak

  • végy fejenként egy szelet friss lazacot, fűszerezd be (durvára őrölt borssal, vagy pestoval)
  • a krumplit hámozd meg,vágd apró kockákra és főzd meg sós vízben, majd margarinnal,tejjel, szerecsendióval készítsd el pürének
  • a koktélparadicsomokat (fejenként 5-6 darabot) gyors mozdulatokkal futtasd meg forró olíva olajon ( bőrét kapja meg egy kicsit az olaj, de a belseje maradjon kemény)
  • mikor ezekkel készen vagy, akkor a lazacszeleteket kevés forró olíva olajon süsd meg. Mindkét oldalát 2 percig, így a vastagabb szeletek közepe kicsit szaftosabb marad.
  • szedd ki külön külön tányérba a pürével és a parikkal együtt, díszítésként tehetsz rá 2-3 szál snidlinget is. (lásd a képen:-)

E recepttel 30 perc alatt királyi vacsorát varázsolsz az asztalra.

Behűtött Kislaki Birtokfehér bort ajánlok hozzá!! 🙂

Sikeres Nők Clubja

Minden könnyebb, ha van elég pénzed.
Hogyan legyen pénzünk?
Hogyan érjük el az anyagi függetlenséget?
Részletek és jelentkezés itt>>

A gazdagság receptje