Szösszenet 4: a csók
Emlékeztek arra az időszakra, amikor még abban a fázisban voltatok, hogy nagyon-nagyon tetszett a másik? Arra is emlékeztek drága olvasóim, hogy mennyire vágytatok arra, hogy megcsókoljátok a másikat?

Hát igen, eleinte mindenki, férfi, nő iszonyúan vágyik az édes csókokra. Csak sajnos a csókolózás a fiúknak csak az elején érdekes. Akkor persze nagyon, olyan hévvel, szenvedéllyel, odaadással, puhasággal csókolnak, hogy a csajok azt hiszik, hogy ez mindig így lesz.

Nem lesz így! Több történet meghallgatása után és persze saját tapasztalat alapján is, az a helyzet, hogy azt a konzekvenciát kell levonnom, hogy a pasik csak az elején szeretnek csókolózni. Pontosabban addig a pillanatig, amíg  le nem fekszel vele. Ez a tipikus, ha a kisujjamat adom…

Amíg csak a csókolózás van terítéken és tudják, hogy nincs több, beérik ezzel és értékelik, élvezik a csókokat. De aztán amikor végre megkapják a tortán a habot, majd a cseresznyét is, már rohadtul nem elégíti ki őket a simi-humi, csóki-móki, akkor már a szex kell, az az érdekes.

Tehát lányok nem azt mondom, hogy soha többé nem fogtok csókolózni a pasikkal miután szexeltek velük, fogtok, de mindig érezni fogjátok, hogy ezt gondolják: “…. jó-jó, de haladjunk már”


Természetesen vannak kivételek, akik ugyanolyan hévvel csókolják a kedvesüket attól függetlenül, hogy megkaparintották e a csajt teljes valójában vagy sem. Ők a romantikus típusú pasik, de tényleg nem sok van belőlük.

Olyanról pedig még nem hallottam, hogy egy lány nem szeret csókolózni. Ti igen?

Harumi világa – A Nő és/vs. a Férfi

Célkitűzés tanfolyam: 35 online lecke azért, hogy tényleg valóra válthasd az álmaidat.Jelentkezz most, az árat Te szabod meg! Klikk ide>>