Győzd le a lehetetlent, mint Alice Csodaországban!

Az orákulum jóslata szerint Alice sorsa az, hogy a Dics napján legyőzze a Sárkánygyíkot, ezáltal megtörje a Vörös királynő hatalmát és visszaállítsa a Fehér királynő uralmát. Alice, Bolond Kalapos mellett áll a Dics Napján, azon a bizonyos napon, amikor ezt meg kell tennie.

Nem kis feladat…

De amikor Alice meglátja teljes életnagyságában a Sárkánygyíkot, azt mondja: „Ez képtelenség.”

Mire Kalapos így szól: “Csak ha elhiszed, hogy az.”

Ekkor Alice visszaemlékszik egy gyerekkori „játékra”, amit apja tanított neki: “Néha hat képtelen dolog is eszembe jut reggeli előtt.

Kalapos válasza: „Ez egy csodás gyakorlat. Habár, jelen pillanatban jobb, ha a Sárkánygyíkra koncentrálsz.”

Ahogy közeleg vad teremtény, Alice felemeli kardját és szavalni kezd. Szemeit a lehetetlen célpontra szegezve, így szól fennhangon magához:

“Hat lehetetlen dolog.  Gyerünk, Alice!

Egy. Van egy ital ami zsugorít.

Kettő. Egy süti amitől megnősz.

Három. Beszélő állatok.

A Sárkánygyík ekkor Alice-t a földhöz vágja hatalmas farkával. Alice folytatja a felsorolást, miközben felkel a földről.

„Négy. Köddé váló macska.

Öt. Csodaország létezik.”

Végül Alice önbátorító felsorolása így végződik:

„Hat. Meg fogom ölni a Sárkánygyíkot.”

És így is tesz.

Alice szépen apránként erőt merít az általa már megtapasztalt, de korábban lehetetlennek hitt dolgokból, hogy véghezvigye a számára kijelölt, soron következő lehetetlen dolgot.

Amikor mindenki meg akarja mondani neki, hogy ki legyen, mit csináljon, ő meggyőződéssel így szól: “ Én döntöm el, hogy mi fog történni. Saját utam van!”

Majd visszatér „régi” életébe, hogy meghozza a nehéz döntéseket és véghezvigye a lehetetlen dolgokat a valós életében: nemet mond a megszervezett házassági ajánlatra, bátran kimondja a rokonságnak, amit gondol távozik az ünnepségről, amihez egyébként sem volt kedve.

És végül a happy end: egy sikeres üzletember felfigyel rá és felajánlja, hogy támogatja kereskedelmi terveit.

Úgy, mint Alice-nak, mindannyiunk számára lehetséges legyőzni a lehetetlent. Soxor csak saját magunk által kreált hiedelmek korlátoznak, saját magunk gyártjuk a lehetetlen helyzeteket, melyek igenis “lehetségesek”.

Alice módszerét te is alkalmazd bátran: írj “Győzelmi listát” korábbi “hős cselekedeteidről”, amikor tudatosan küzdöttél valamilyen kezdetben lehetetlennek tűnő cél eléréséért, és erőfeszítéseidet siker koronázta. Majd vedd számba, mik voltak azok a tulajdonságok, felismerések, viselkedésformák, mely sikerre vitték “küzdelmedet a Sárkánygyíkkal”!!

Visszhangozzon tehát ez a bejegyzés mindannyiunk fülében, amikor lehetetlen(nek tűnő) feladattal találjuk magunkat szemben. Merjünk és cselekedjünk, hogy legyőzzük a saját Sárkánygyíkunkat!

És most várom a ti történeteiteket, amikor megvalósítottátok a lehetetlent! Miért volt lehetetlen a lehetetlen és hogyan tettétek „lehetségessé”?

Tallullah

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/