Találós kérdések a Van Gogh családban
Egy kis angyal jóvoltából lett rajzolótáblánk, ami egyelőre nagy sikernek örvend, igaz, mivel ősz óta csúnyán lelohadt hősünk alkotókedve, ezért részéről inkább a megrendelések népszerűek, de így vagy úgy: használjuk, szeretjük.
Ma itt járt a húgom és Bence öcsém. Bobó megkért valakit, hogy rajzoljon valamit (nem emlékszem rá), erre Hugó felkiáltott, hogy ő zsiráfot jól tud rajzolni, és elmart egy krétát.

Mondanám, hogy nem ítélkezem, de folyt a könnyem a röhögéstől. Pláne, mikor a végén Bence leoltotta, hogy „A zsiráf az patás állat, te hülye”, és erre furcsa karmokat biggyesztett a lábaira.

Na, de Bencére is sor került ezúttal Botond rendelt. Itt az első kérdés, kedves játékos kedvű Olvasók! Mi is ez az állat?

Aztán a következő gyöngyszem megint Hugó műve, amit ráadásul teljesen önszántából halál nagyképűen rajzolt, mondván, hogy ő ilyet is tud (!!), itt már mindhárman sírtunk a röhögéstől, következzen néhány munkaközi fotó:

És a tökéletes verzió, amelyet a „Na, így jó!!!!” felkiáltással fejezett be Drága Kicsi Húgocskám….  Na, mi ez szerintetek??

És az utolsó Botond saját, egyben első komplett rajza, már amennyire komplettnek tekinthető ez a sok szétszakadt darabból álló izé…de úgy értem, hogy nem kígyó, vagy pötty, vagy vonal, hanem az első dolog, amit tudatosan elkezdett valaminek rajzolni és be is fejezte. Már ahogy ő befejezettnek gondolta.

Annyi kiegészítés, hogy a fotón látszik a filctoll is a táblán, de az nem tartozott a rajzhoz. Segítség gyanánt mondom a Művészúr hogyan kommentálta utólag az alkotást:
– Itt a négy lába, egy foltja van, ez itt a felálló farka és nincsen feje, mert lopakodik a fűben.
Na, mi lehet ez?

Azt hiszem a mai délután után kevésbé fogom szarul érezni magam, ha épp nem sikerül megfelelő hangyászt vagy lajhárt rajzolnom.
Ilyen vicces és jó délutánunk meg kívánom magunknak, hogy legyen gyakrabban!

Bobó

Célkitűzés tanfolyam: 35 online lecke azért, hogy tényleg valóra válthasd az álmaidat.Jelentkezz most, az árat Te szabod meg! Klikk ide>>