Teremtő lencse mágia a nyári napfordulóra
Minden, amit szeretnénk megteremteni az életünkben, három szinten érdemes megtámogatni: fizikai, érzelmi és szellemi szinten is. Így lesz teljes a kép. Bármi kimarad, az legtöbbször csupán félmegoldást hoz. Az alábbi érdekes lencse mágia is mindhárom szintet megmozgatja a BŐSÉGünk érdekében, hiszen fontos, hogy ne csak anyagi javakban, hanem egyéb értékekben is bővelkedjen az életünk – próbáljátok ki Ti is, aki próbálta már, azt mondja, tényleg működik!:-)

Június 21-22-23-án a nyári napforduló idején 3 napig déli 13 órakor lencsét kell enni – legalább 7 kanállal, de lehet többet is. Azaz 3 X 7 kanál lencse (=21). Közben csendben kell lenni, és gyertyát kell gyújtani.

Az 1. napon (június 21-én, ami most hétfőre esik) a fizikai bőségre gondoljunk. A 2. napon (június 22-én, az idén kedden) az érzelmi gazdagságra fókuszáljunk. A 3. napon, tehát június 23-án, szerdán a szellemi bőségre.

Fontos, hogy a 2. napon érzelmi téren ne a “bőségre” gondoljatok, mert a lélek nem tud szelektálni és bármilyen “bőséget” bevonzhat. Ezért ekkor magas szintű érzelmi gazdagságra kell gondolni.”

(forrás: www.csillagtitkok.hu és www.gazdagnok.hu)

Tündérliget

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/