Stresszoldás zokniban

A novemberben útjára indult Tündérliget Klub két nappal ezelőtt, múlt szombaton megtartotta első „ülését”!:-) Rendkívül otthonosan, teával és zokniban. Pontosabban az alkalom egy több, mint négyórás ülés-fekvés-beszélgetés volt a Parvati Jóga stúdiójában Fóton, ahol egy igazán élménydús stresszoldó délelőttöt kerekítettünk magunknak a résztvevőkkel.
Bemelegítésként játékosan megismerkedtünk, aztán beszélgettünk a stressz hasznáról és káráról, mindenki megoszthatta a „hozott csomagját” a többiekkel, végül következett az első blokk lényegi része sok egyszerű, bármikor és bárhol azonnal alkalmazható nyugtató, frissítő és kiegyenlítő gyakorlattal. Így többek közt megtanulták és kipróbálták azt a „jolly joker” gyakorlatot is, amelyet sikerrel alkalmazhatnak ezentúl saját magukon és a családtagjaikon is bármilyen trauma vagy nehezebb élethelyzet oldására, gyorsabb feldolgozására. Olyan megoldásokat is kaptak a kezükbe, amelyekkel az önbizalmukat ezentúl bármikor „feltuningolhatják”.
Egy teaszünet után a békességet hozó, „fekvéses”-rész több meditációból állt, amelyek felszabadító folyamatokat indítottak el és értékes felismeréseket hoztak mindenkinek – a tréning utáni összegzés szerint ez a „belső utazásokkal” teli, rendkívül hasznosnak bizonyuló óra volt a csoport kedvence… Közben pedig sokat beszélgettünk, segítettük egymást, én is sokat tanultam ismét, köszönöm Nektek!:-)
A napot – szintén ezentúl bármikor egyénileg is bevethető – szellemi felfrissítő gyakorlatokkal és a kreatív problémamegoldást serkentő, stresszoldó játékokkal zártuk és egy kis meglepetés útravalót (nem is egyet, kettőt!:-)) is kapott mindenki.

Ha most esetleg lemaradtál, a következő alkalom 2012. március 24-én szombaton 10:00-14:30-ig a gödöllői Shanti Jóga Stúdióban lesz. További részletek >>>

Tündérliget

Célkitűzés tanfolyam: 35 online lecke azért, hogy tényleg valóra válthasd az álmaidat.Jelentkezz most, az árat Te szabod meg! Klikk ide>>