Több mint tíz éve annak, hogy az unokahúgom rábeszélt, hogy menjünk el JÓSDÁBA.

Egerben – a kedvenc városomban- be is jelentkeztünk egy ajánlott nénihez. Nem izgultam különösebben, hiszen a mi családunkban, az ember testével-lelkével és a természettel kapcsolatos dolgok, praktikák, természetes mindennapi tevékenységnek számítanak.

Apai nagyapámtól a csontkovácsolást, és a test energiaáramlásának helyreállítását tanultuk, gyerekfejjel.

A gyógynövények neve és a „kórság” megszüntetése általuk, szintén az ő tudásából alakult.

Nagybátyámtól a növények szárítását és felhasználását, a teák, elixírek, gyógyborok, kenőcsök és egyéb „titkos-maszlagok” elkészítését lestük el.

Anyai nagyanyám egész öreg koráig jósolt magyar kártyából, szenteltvizet készített, házakat tisztított…sokat jártak hozzá kérdéseikkel, félelmeikkel az emberek.

Nagynéném a szellemekkel beszélgetett… kincseket, drágaköveket keresett – persze templomba is járt – így mindenki őrültnek titulálta szegényt. Az egyik unokaöcsém most is kapcsolatban van a szellemvilággal, automatikusan ír, üzeneteket közvetít   🙂

A fentebb említett húgom cigánykártyából jósol, én meg Tarotból, kövekből és ásványokból.

Szóval a családfámból láthatod, hogy ragadt ránk, gyerekekre minden, a koszon kívül is  🙂  úgyhogy nem volt miért aggódnom jóslás ügyben.

A néni kedves volt, és nem csinált nagy hűhót – nem volt varázsgömb se koponya se sötét árnyékok.

Az asztalon gyertya égett, és egy pakli kártya volt összerakva….

Tűzboszorkány
Tűzboszorkány

Nyugdíjas tanárnő volt, Tarotból és tenyérből jósolt.

Az előző életeimről és a jövőmről kérdeztem…

Ő mondta, hogy az egyiptomi Thot Isten leszármazottja vagyok, aki ugye a tudás őrzője, az író,  az összeíró, a tanító, az örök megújulás jelképe volt.  Ez a múltam, és ez a jövőm is.

Felcsillant a szemem, hiszen iskolás korom óta megvannak a saját rajzaim, jegyzeteim, könyvekről, filmekről, az életemből…de az ide-oda pakoláson kívül nem használtam őket semmire.

Na …gondoltam írok egy könyvet.

De, azon kívül, hogy rettenetes büszkeséggel újságoltam később mindenkinek: én Thot Isten leszármazottja vagyok  🙂  nem csináltam semmit egy félkész kéziraton kívül (10 év alatt)

Tavaly bekerültem a Hősnők fórumra, ahol tényleg odafigyelünk egymásra, akár múltról, jelenről vagy jövőről legyen szó…odatesszük magunkat, a bajban és a vidámságban is. Itt merült fel újra, hogy miért nem foglalkozom komolyabban azzal, amit napi szinten csinálok évek óta ? Miért nem írom meg?

Így született meg, a Boszi-Suli és a könyv ötlete, vázlata.

45 évesen írásra adtam a fejem 🙂

Összeszedtem a vázlataimat, a tudásomat, a családi örökségeket, a tanfolyami jegyzeteimet, a saját tapasztalataimat- és folyamatosan írok, hogy az érdeklődők számára elkészüljön a tanfolyam anyaga.

Örömmel jelentem be, hogy május 6.-án elindult a Boszi-Suli saját blogja. Figyelemmel kísérheted rajta, a tanfolyam és a könyv megszületését, írói vénám szárny-próbálgatásait. Hozzászólhatsz, kérdezhetsz…bíztathatsz és kritizálhatsz (na na ! )…

….szóval, részese lehetsz, Thot Isten leszármazottjának örökségének  🙂

Egy kis Ízelítő: számmisztika, névmágia, sors, egészség, az öngyógyítás beindítása, spiritualitás, pénz, meditáció, tarot…és még ezer apró praktika…

Kukkants be hozzám  🙂

Mátyás Anita

Csiribú-csiribá

http://boszi-suli.blog.hu/

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

4 thoughts on “Thot Isten és a Boszi-Suli”

  1. Jó lehetett ilyen családban felnőni!
    Itt biztosan nem unatkoztak a gyerekek,és játékként fontos örökséget kaptak.
    Sok sikert a boszi-sulihoz Anita!
    /Feliratkoztam! / :))

  2. Jobb lenne a világ, ha sok „Tefajta” boszorkány tevékenykedne benne… Örülök a boszi-sulinak.

    Kívánom, hogy nagy siker legyen!

Comments are closed.