Eva Mendes: Számomra nagyon fontos a Transzcendentális Meditáció

A szórakoztató ipar sikeres szereplői gyakran beszélnek arról, hogy hogyan találtak valamiféle személyes szellemi békére, minthogy egyébként kifejezetten nyüzsgő, intenzív társadalmi életet élnek.

A 36 éves amerikai színésznő, Eva Mendes egyike azoknak az embereknek, akik találtak egy módot arra, hogy elérjék a keresett egyensúlyt. Az eredeti interjúban a színésznő arról beszélt, hogy mennyire fontos neki, hogy gyakorolja a Transzcendentális Meditáció technikát, és az milyen pozitív hatással van rá életében.

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

„Voltaképpen számomra nagyon fontos a meditálás, a Transzcendentális Meditáció, és az, hogy ez nemcsak egyszerűen az egyensúlynak valamiféle érzetét kelti… Lehet, hogy úgy hangzik, mint valami közhely, de a technika gyakorlása egyfajta kiegyensúlyozott vidámságot, nyugodt szellemi állapotot eredményez. Nem mintha folyton ilyen gondjaim lennének, de segít abban, hogy kezeljem ez élet eseményeit, melyek néha a szélsőségek közt ingáznak. Segít abban, hogy egy sokkal inkább összpontosított ember legyek. Szintén segít kibontakoztatni a kreativitást…”

Eva Mendes Miami-ban született, kubai származású szülők gyermekeként, és Los Angeles-ben nőtt fel, ahol marketinget tanult a főiskolán, mielőtt elhatározta, hogy színészi karrierbe kezd. Eva odaadó, hivatásos színész, és számos sikeres Hollywood-i mozifilmben tűnt fel. Szintén támogatója és aktív résztvevője egy nemzetközi kampánynak, amelynek célja, hogy támogatásokat gyűjtsenek az emlőrák gyógyításának kutatására.

Eva azt mondja, hogy jelentősen érzi a Transzcendentális Meditáció gyakorlásának hatását életében, és kreativitásában:
„…kreatívan segít engem egy olyan szinten, amit nem tudok leírni. Tudnék adni egy listát azokról a dolgokról, amikre gondolni szoktam, de ez egyszerűen valami olyan mély dolognak a megtapasztalása, miszerint aratom a jutalmait annak, hogy meditálok. E tapasztalat olyan természetessé válik, hogy szinte nem is tudatosul bennem, de éppen ennek a hatása az, ami történik. Ezt inkább úgy lehet leírni, mint egyfajta mindenre kiható dolog”.

Az interjúban Eva Mendes arról beszél, hogy ami segítette őt abban, hogy felismerje a Transzcendentális Meditáció technikának a kreativitásra gyakorolt hatását, az a David Lynch: Hogyan fogjunk Nagy halat című könyvének audio változata volt.

„David Lynch egyike a kedvenc rendezőimnek… A hangfelvétel ténylegesen érdekes, mivel hallod a hangját és van benne valami nagyon lenyűgöző…”

Bethlen Gábor

MeditációPortál

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---