Az angol kormánytagok és a Transzcendentális Meditáció

Az állandó stressz és a mély fáradság gyakori jellemzői a kormánytagok életének. A fáradság veszteséget jelent, és hatással van a vezetők teljesítményére.

William Hague: A konzervatív és liberál-demokrata koalíció jelenlegi külügyminisztere, egyike azoknak a növekvő számú kormányszintű vezetőknek, akik nyilvánosan beszélnek a Transzcendentális Meditáció technikának a politikai ringben gyakorolt jótékony hatásairól.

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

Mr. Hague, aki jelenleg 47 éves, a „The Times of London” c. napilapban beszélt arról, hogy a Transzcendentális Meditáció technikát még akkoriban sajátította el, amikor az Oxford Egyetemen tanult, és azóta is rendszeresen gyakorolja azt. Elmondása szerint mindig talál időt a 15 órás munkanapjai során, hogy meditáljon, mivel nyugodtabbá teszi, kevesebb fejfájása van, és jobban alszik.

Nick Clegg: 43 éves, a Liberális Demokrata Párt vezetője, és Nagy-Britannia miniszterelnök-helyettese, szintén egy olyan kormányzati szintű vezető, aki elsajátította a Transzcendentális meditáció technikát.

Mr. Clegg a Cambridge Egyetemen kezdett el meditálni, és kifejezetten hatékonynak találta, mikor elkezdte a karrierjét. „A TM egy kifejezetten jó eszköze annak, hogy kezeljük a mindennapi élet stresszeit” – mondta Mr. Clegg.

Mr. Hague a karrierjét íróként kezdte. Egyik leghíresebb műve egy életrajz, amit a XVII. századi brit politikusról, a fiatalabb William Pittről készített, és amely könyvet akkoriban az „év történelmi könyvének” nyilvánítottak a Nemzeti Könyv Díjak díjátadó ünnepségén. Később számos filmet rendezett, mielőtt megkezdte karrierjét a közszférában.

2010-ben, miután David Cameron lett a miniszterelnök, Mr. Hague megkapta a miniszteri pozíciók közül az első számút, Nagy-Britannia külügyminisztere lett. Szintén tagja a parlamentnek, Richmond, Yorkshire régió képviseletében.

Mr. Clegg miniszterelnök-helyettesi feladatai mellett pedig szintén teljesíti a Nemzeti Tanács (Council)  Lord elnöki (Lord President) feladatait, és az Alkotmányos és Politikai Reformokért felelős miniszteri teendőket a miniszterelnökkel, Mr. Cameronnal alkotott koalícióban. Emellett Sheffield, Hallam régió képviseletében a Parlament tagja.

Reméljük, hogy hazánk politikusai is követik brit kollégáik példáját.

Tímár Mihály

MeditációPortál

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---