Szeretet, bölcsesség, mágia

HősNőkblogok

BoldogságA mai világban nehezen élhető emberi életet kell élnünk, embernek és természetesen nekünk nőknek, Nőnek kell lennünk!  Bizony-bizony, így nagy betűvel! Ami néha nagyon nehezen egyeztethető össze a sikerrel, a toleranciával, szeretettel, igazsággal.

Ha most felhúzod a szemöldököd, hogy miről is beszélek, az jó, akkor biztosan  Te is érzed néha, hogy ennek a kettősségnek a sodrásában nehezen találod meg a biztos pontokat.

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

A siker nem elsősorban az anyagi világban nyilvánul meg, hanem BENNÜNK!

A sikert nagyon sokszor összekeverik a törtetéssel, a mindenkin való átgázolással. Azonban ez nagyon nagy fokú tévedés, hiszen ha az ember elveszti az önmagában való hitét, becsületét, később már semmi sem lesz olyan…. !

Ha nem tudod, hogy mire vagy képes és ki is vagy tulajdonképpen az nagy baj! Akkor bizony a SIKER elkerül nemcsak azért, mert nem úgy látod a dolgokat ahogyan az ténylegesen történnek, hanem azért is, mert nem a sorsod éled! Nem azt és nem úgy éled a sorsod, ahogyan azt valójában kellene.

Hogy mi a siker receptje? Egy csipet szeretet, egy csipet bölcsesség, egy csipet mágia.

A SZERETET olyan törékeny holmi, amit elsősorban magunkban és magunk elől dugunk el, ezért nem találjuk sehol sem a külvilágban, ezért lesz üres vagy sikeres az életünk. Ha képes vagy önmagadat szeretni, akkor másokat is meg tudsz érteni és teljes életet élni. A szeretet nap mint nap olyan magasra képes emelni, ami nagyon sok mindenen át tud emelni akár a munkahelyeden, párkapcsolatodban, gyermekeiddel szemben, hogy nap végére úgy érzed, Te mindent megtettél.

 

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---