A szépítő szőlő és a gyógyító bor titka

Javában tart a szőlő és szüretelési szezon, így azontúl, hogy mennyire finom jó tudni, hogy számtalan hasznos anyag rejlik ebben a gyümölcsben.

Ha a szeretnéd bőrödet megfiatalítani, a szőlő kincsnek bizonyul: akár nassolod, akár krém vagy olaj formájában használod, csodát művel a bőröddel. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek kisimítják a ráncokat, védik a bőrt, és ráadásul még karcsúsítanak is.

A mag titka:

A Bordeaux-i Egyetem kutatói felismerték, hogy a szőlőmag természetes anyagai különösen hatásosak az idő előtti öregedést okozó szabad gyökök ellen: szabályozzák a sejtek vérrel való ellátását, fiszesítek a kollagénrostokat, és lassítják a bőr puhaságáért felelős savak leépülését. A szőlőmag szuperhatékony a ráncok ellen!

Simító gyümölcssav

A szőlő húsa igen sok gyümölcssavat tartalmaz, amely turbósebességgel újítja meg a bőrsejteket. Az elhalt hámsejtek gyorsan leválnak, és helyet adnak a friss bőrnek, amitől az arc feszessé válik, megfiatalodik. A zsenge szőlő húsa még a legérzékenyebb bőrűeknek is bátran ajánlható.

 

Egyszerűen Nő! Nőnek lenni jó!

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/