Maharishi Vasztu Lakópark Franciaországban

A Világbéke Globális Országa nemzetközi szervezet vezetői meghívják a békeszerető európai polgárokat, hogy vegyenek részt egy Védikus Vasztu Lakópark kialakításában, ami egy olyan fajta lakóközösséget eredményez, amelyben minthogy a lakók egymáshoz közel laknak, könnyen képesek a Transzcendentális Meditáció és annak haladó technikái közös gyakorlására is, legyőzhetetlenséget teremtve ezáltal nemzetük számára. Maharishi Védikus tudományának gyakorlati alkalmazásait könnyen végezhetik közösen annak érdekében, hogy megjelenjen a tökéletesség minősége az életük minden területén.

A bejelentést közös összejövetel előzte meg Párizsban, a Védikus Lakóparkot Franciaország Brahmasztánjában (területének földrajzi középpontjában) hozzák létre. Dr. Eike Hartmann, a Világbéke Globális Országa nemzetközi szervezet építészetért felelős „minisztere” összefogó áttekintést nyújtott a Vasztu stílusú környezetben való élet, az ott való tartózkodás jótékony hatásairól. A bejelentésre 2010. június 26-án került sor.

A kiválasztott terület egy gyönyörű, csendes és tiszta terület, zavartalan kilátással keleti és északi irányban. A terv magába foglal 18 házat és 12 apartmant a 6,7 hektáros területen, továbbá egy Maharishi Béke Palotát, és olyan létesítményeket, amelyek a Transzcendentális Meditáció és TM-Szidhi Program gyakorláshoz kényelmes körülményeket biztosítanak. A területen lesz egy Maharishi Védikus Gyógyfürdő, egy üzleti központ, továbbá Védikus organikus művelésű kertek, sportlétesítmények valamint egy park. A közelben található egy gyönyörű tó. A helyi polgármester legnagyobb örömét fejezte ki a tervvel kapcsolatban.

Maharishi Mahesh Yogi, a Világbéke Globális Országa megalapítója, már annak idején előre jelezte, hogy egy 200 főnyi Jóga Repülést gyakorló személyből álló csoport Franciaország középpontjában már érezhető változást keltene a nemzetük belső harmóniájában és legyőzhetetlenségének fokában.

Bethlen Gábor

MeditációPortál

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/