Amit főztünk „mindmegettük” avagy, ilyen volt a Mindmegette főzőbuli
A cím alapján lehet, hogy egy kicsit furának tűnik, de tényleg, mind megettük és még finom is volt!
Szombaton reggel, irány a főzősuli. Miután megérkeztünk, kávézás közben kicsit ismerkedtünk a hellyel és persze egymással is, aztán megkaptuk az eligazítást, elfoglaltuk a főző pultunkat és nekiláttunk a főzéshez. Azaz, az ebédünk elkészítéséhez. A tavaszi olasz menü a következő volt, a mi tálalásunkban:
Leves:
Cukkinikrémleves bazsalikomos cukkinikockákkal
Cukkinikrémleves bazsalikomos cukkinikockákkal |
Főétel:
Supreme csirkemell rukkola-pestós tésztaágyon
Supreme csirkemell rukkola-pestós tésztaágyon |
Desszert:
Kávés csokoládé mousse balzsamos eperraguval
Kávés csokoládé mousse balzsamos eperraguval |
A főzés igazi csapatmunka volt, nagyon jó volt Andival dolgozni, annyira összhangban voltunk, olyanok voltunk, mintha egy régóta összeszokott páros lennénk. A tálalásban Andi zseniális ötleteire támaszkodtunk, de persze, azért én is besegítettem 🙂 szerintem nagyon szépek lettek az ételek, és persze finomak is! Annamari és Zsuzsi is nagyon profi módon főztek és tálaltak, és ahogy figyeltem, Ők is nagyon jó párost alkottak. Az egész, napunk nagyon jól sikerült, szenzációs volt! 🙂 Nagyon jól éreztük magunkat, sokat nevettünk, és a végén még az izgalmakból is kijutott, ugyanis mire elkészültünk az ételekkel, farkas éhesen, még egy gyors tálalási versenyt is rendeztek, aminek a végeredményét majd csak a májusi Mindmegette Recepttár Magazinban fogjuk látni.
További fotók, illetve beszámoló a főzésről a Mindmegette.hu oldalán található.
Miután megebédeltünk, következett a díjátadás és a fényképezés. Ha nem is a fődíjjal, de egy ilyen praktikus szépséggel térhettem haza:
Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot
megszorítások
nélkül, ésszerűen?
Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és
spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!
https://www.hosnok.hu/20ezer/