Kedves Hősnők ! Felsőzsolcai édesanyámnak szeretnék segítséget kérni Tőletek. A Klub honlapján olvastam, hogy gyűjtést szerveztek az árvízkárosultak megsegítésére. Nem hiszem, hogy egyéni megkereséssel foglalkoznátok, de hátha … Sajnos minket is érintett a pusztítás. Anyukám háza nem dőlt össze, “csupán” egy hétig állt az alsó szinten a  170 cm magas koszos víz. Ami bútor, berendezés ott volt, minden a szeméttelepen végezte. Az ajtók – ablakok elvetemedtek, az ablaküvegek kitörtek. A kerítést elvitte a víz, a gázkazán tönkrement, s a falak – padlók a mai napig nem száradtak ki. Nem akarok sokáig panaszkodni, mert tudom hogy mások rosszabbul is jártak. Vannak, akiknek egy egész élet munkáját tette tönkre az ár. De Ő az én Édesanyám, s ezért érte “kampányolok”.


Májusban balesetben meghalt apukám, így most a 20 éves öcsémmel él ott. Természetesen mi is a segítségére vagyunk, de saját erőből nem megy mindennek a pótlása-helyrehozatala amit a víz tönkre tett. De én segíteni szeretnék neki, hogy újra rendes körülmények között élhessen. Sem az állam / akinek a védművekről gondoskodnia kellene / , sem az önkormányzat segítségére nem számíthatunk.

Romokban
Romokban

Másolat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat honlapjáról : A károsultak közül állami segítségre csak azok számíthatnak, akiknek megsemmisült lakóingatlanuk. A támogatás folyósításának részleteiről a helyi önkormányzat megalkotta a szükséges rendeletet.  Az érintettek augusztus 2-ig jelenthetik be a kárigényüket. Ezt követően a képviselő testület dönt a támogatás mértékéről, majd egyénenként megkötik az ezzel kapcsolatos szerződést. A megsérült lakóházak tulajdonosai kizárólag az adományozók segítségére számíthatnak.

Több segélyszervezettől, vállalattól, pénzügyi cégtől is kértem segítséget, de leveleimre általában nem válaszoltak, vagy elutasították kérésem. Így most hozzátok fordulok segítségért :  amennyiben átérzitek a helyzetünket, kérném támogatásotokat Édesanyám számára.   Számlaszám : K&H Bank 10402764- 85525057- 56531005    Köszönöm, hogy elolvastad levelem !

Üdvözlettel : Molnárné Nagy Andrea  ( 0620 / 351-21-17 ) ,    Miskolc

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

A gazdagság receptje

2 thoughts on “Kérés a HősNőkhöz!”

  1. Budapesten felajánlott konyhaszekrény és szobabútor ingyenesen, Felsőzsolcára való szállításához keresnék segítőkész teherautósofőrt.

    Anyukám házába keresnék ingyenesen elszállítható PVC-t, padlószőnyeget, esetleg járólapot.

    Köszönettel : Andi

Comments are closed.