Tippek vállalkozás fellendítéshez

Instant tippek pörgőseknek, hogy jobban menjen a biznisz.

1.) Feküdj rá az értékesítésre! – Adj el többet. Adj el újra a régi vevőknek. Optimalizáld az értékesítési folyamatodat (van olyanod egyáltalán?)! Növeld a portfóliód. Csökkentsd a portfóliód. (Na, ez meghülyült – gondolhatnád, de csak gondold végig, mi a hasznos a céged számára.)

2.) Feküdj rá a marketingre! – Hogy legyen kinek eladni egyrészt – piacépítés -, és legyen minél egyszerűbb és hatékonyabb az eladás, illetve, hogy a maximumot tudd kihozni a piacból.

3.) Feküdj rá a költségcsökkentésre! – Spórolni utálatos dolog, de hasznos. Legyél ebben is profi cégvezető. Elvégre nem bűn ebben IS másolni az úúúúútálatos multikat.

4.) Kutasd és figyeld a konkurenciát – nem mániákusan, csak mérd fel -, tudd meg, mire készül, és előzd meg! – Az elsőség jóság. És különben is, inkább legyen(ek) ő(k) ideges(ek) miattad, mint fordítva.

5.) Optimalizáld az adót! – Nem kell lopni és csalni, de nagyon pontosan számold ki, hogy mennyit fizetsz be, mert ha túlszaladsz, baromi nehezen kapod vissza. Fizess be mindent amit kell, de csak azt! Az így – akárcsak időlegesen – megtakarított pénzt költsd marketingre, hogy a következő adó-befizetési időszakban már röhögve csengesd be az adóforintokat.

6.) Ezeket csináld egyszerre és egyfolytában.

A „melyikkel kezdjem” rossz kérdés. Nincs választás. Mire kisakkozod, hogy melyikkel kellene kezdeni, addigra egy intenzív versenyben kétszer leköröz a konkurencia. Kezdd mindegyikkel!
A verseny nem könnyű és nem való mindenkinek. De ők gyanítom, nem ezt a cikket olvassák éppen.

Hajrá!

Tippek vállalkozás fellendítéshez
Tippek vállalkozás fellendítéshez