Véget ért a SPAR Chef kreatív verseny első fordulója
Eredményhirdetés volt a SPAR Chef kreatív receptverseny első fordulójában. A szakmai zsűri, azaz Fűszeres Eszter, úgy gondolta, hogy a Vajbabos házi rétes camembertes mártással receptemért, nekem ítéli a 2. helyet, ami, látva a beküldött recepteket, nagy megtiszteltetés számomra.
A szakmai díjat az adott hét bloggere ítéli meg a kreativitást és a harmóniát szem előtt tartva.
Szakmai díj elbírási szempontjai:
- Az ételkompozíció egyedisége, kreativitása
- Az étel megvalósíthatósága, elkészítésének lekövethetősége
- A plusz hozzávalók megválasztása, illeszkedése az ételkompozícióba
- Az ételkompozíció vizuális megjelenítése fotó formájában.
Ezen szempontok alapján lettem második, 99 ponttal, azaz 1 ponttal maradtam le az első helyezett mögött. Ami azért is nagy dolog, mert szuperebbnél, szuperebb receptek kerültek be az első fordulóba, és azt gondoltam, nem sok esélyem lesz mellettük.
De már folytatódik is a verseny a 2. fordulóval, újabb sztár bloggerrel, aki nem más, mint Bezselics Ildikó a Két cica konyhájától és természetesen az újabb 5 kötelező hozzávalóval.
Amire én is újabb recept(ek) megalkotásával készülök.
Hamarosan jelentkezem………:)
Célkitűzés tanfolyam: 35 online lecke azért, hogy tényleg valóra válthasd az álmaidat.Jelentkezz most, az árat Te szabod meg! Klikk ide>>
Kapcsolódó cikkek:
Túrós-málnás ketogén desszert
Gluténmentes étrend egy hétre
Kérdezz-felelek a gluténmentes étrendről
Gluténmentes és magaddal viheted. Mi az?
Hogyan álljunk át gluténmentes étrendre, és hogyan ne?
Hazai siker, amire büszkék lehetünk
Hideg őszibarackleves kávéhabbal
Pizza házilag: sonkás bazsalikomos, csirkemájragus
Roston sült vadlazacfilé gyöngyhagymával, citromos-petrezselymes olajjal
Véget ért a Patricius Borház, borfalat versenye...