Kacsamell sütése
Hogyan süssünk zsíros kacsamellet? Szerintem nagyon egyszerű. Minél nagyobb lángon és gyorsan. Én egy nagy lábosban szoktam, hogy ne fröcsköljön szanaszét. Először a zsíros részével lefelé sütöm 4 percet, majd megfordítom és a húsos oldalán is sütöm 4 percet.
Végül 1 percre visszateszem a zsíros részét is, ekkor lefedem, hogy ha nem sült volna át eléggé, akkor tudjon „pótolni”.
Vaj puha, omlós lesz. Finom friss kenyérrel is élvezetes, de én egy gyorsan összedobott vegyes salátával szeretem igazán.
Jó étvágyat!
Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot
megszorítások
nélkül, ésszerűen?
Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és
spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!
https://www.hosnok.hu/20ezer/
Kapcsolódó cikkek:
Túrós-málnás ketogén desszert
Gluténmentes étrend egy hétre
Kérdezz-felelek a gluténmentes étrendről
Gluténmentes és magaddal viheted. Mi az?
Hogyan álljunk át gluténmentes étrendre, és hogyan ne?
Hazai siker, amire büszkék lehetünk
Hideg őszibarackleves kávéhabbal
Pizza házilag: sonkás bazsalikomos, csirkemájragus
Roston sült vadlazacfilé gyöngyhagymával, citromos-petrezselymes olajjal
Véget ért a Patricius Borház, borfalat versenye...