Kacsamell sütése

Hogyan süssünk zsíros kacsamellet? Szerintem nagyon egyszerű. Minél nagyobb lángon és gyorsan. Én egy nagy lábosban szoktam, hogy ne fröcsköljön szanaszét. Először a zsíros részével lefelé sütöm 4 percet, majd megfordítom és a húsos oldalán is sütöm 4 percet.

Végül 1 percre visszateszem a zsíros részét is, ekkor lefedem, hogy ha nem sült volna át eléggé, akkor tudjon „pótolni”.
Vaj puha, omlós lesz. Finom friss kenyérrel is élvezetes, de én egy gyorsan összedobott vegyes salátával szeretem igazán.

Jó étvágyat!

Mackókonyha

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/