Édeskrumpli fetával

Hozzávalók:

3 nagy édeskrumpli
5 kisebb lilahagyma
12-15 gerezd fokhagyma
1,5 dl olívaolaj
2-3 kk kakukkfű
1/2 kk oregánó
½ kk só
Kevés durvára őrölt tarkabors
Elkészítés:

Az édekrumplikat, lila-és fokhagymákat meghámozzuk, ez utóbbi kivételével 2×3 cm-es darabokra vágjuk őket.
A fűszereket az olajjal kikeverjük egy kistálban és aztán a felaprított édeskrumpli és hagymák egyvelegére öntjük és jól összekeverjük, hogy minden darab fűszeres-olajos legyen. Tűzálló tálba öntjük és először 10 percig lefedve, majd fedetlenül újabb 10 percig sütjük 180-200 fokon.
Amikor megpuhultak a zöldségdarabok, apró kockákra vágott fetával megszórjuk.
Önmagában, vagy köretként is tálalhatjuk.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

KonyhaVarázs

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/