5 perces vacsora: tésztasaláta
Ez a finomság a maradékhasznosítás jegyében készült, 5 perc alatt. Na, jó, volt az 10 is, mert Mackólányka a pulton ülve kuktáskodott, és ilyenkor minden kétszer annyi időbe telik. Viszont amilyen egyszerű, annyira nagyszerű!
Hozzávalók:
maradék főtt tészta,
savanya alma
gorgonzola
öntethez: friss kapor ízlés szerinti mennyiségben, fokhagyma (1 gerezd), kefir, pici só
A tetejére maroknyi pirított dió dukál.
Elkészítése:
keverd össze
pihentesd (kb. 1 órát a hűtőben)
élvezd az ízeket 🙂
Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot
megszorítások
nélkül, ésszerűen?
Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és
spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!
https://www.hosnok.hu/20ezer/
Kapcsolódó cikkek:
Túrós-málnás ketogén desszert
Gluténmentes étrend egy hétre
Kérdezz-felelek a gluténmentes étrendről
Gluténmentes és magaddal viheted. Mi az?
Hogyan álljunk át gluténmentes étrendre, és hogyan ne?
Hazai siker, amire büszkék lehetünk
Hideg őszibarackleves kávéhabbal
Pizza házilag: sonkás bazsalikomos, csirkemájragus
Roston sült vadlazacfilé gyöngyhagymával, citromos-petrezselymes olajjal
Véget ért a Patricius Borház, borfalat versenye...