Tuti meggyes piskóta
Ezt a receptet már többször beírtam, de amíg még tart a meggy, folytonosan szerepel:) és nem is baj, mert azt hiszem, most találtam meg a tuti receptet hozzá. Az én régebbi receptemből alakult így, egyrészt mert nem volt 6 tojásom, másrészt mert rohantam és belevágtam úgy ahogy volt egy zacskó sütőport, ami 1/2 kg lisztnek kéne. A másik változtatás: szilikonformában sütöttem, hát a mai isteni lett! A vonalaim reszkethetnek!! Már csak egy adag meggyem van és az idénre befellegzett…
Meggyes piskóta
Hozzávalók:
• 25 dkg sütőmargarin,
• 4 tojás,
• 23-25 dkg cukor,
• 30 dkg liszt (nem kell méricskélni, annyi kell amennyit felvesznek a hozzávalók, ahhoz, hogy még folyó, de vastag massza legyen),
• 1 sütőpor,
• kb. 1 kg meggy
Elkészítés:
Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot
megszorítások
nélkül, ésszerűen?
Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és
spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!
https://www.hosnok.hu/20ezer/