Megmaradt mézes stangli felhasználása (Τούρτα μελομακάρονο)
Görögországban élő magyar társam ajánlotta a receptet. A legtöbb családban a téli ünnepek után marad meg mézes stangli (melomakarono). Ezeket Andrea a következőképpen hasznosította:
Hozzávalók:
* 500 gr tej
* 500 gr tejszín
* 80 gr corn flour (kukoricakeményítő)
* 40 gr cukor
* 1 vanília (kb. 1 kiskanál vaníliapor)
* kb 4-5 db. melomakarono és egy mély tál aminek az aljába egy rétegben, nagy darabokra törve lerakhatóak (a képen látható edény mérete: 14 cm aljátmérő, 22 cm felső karimaátmérő, 6 cm mélység)
Elkészítés:
A recept Kalodimou Kaempler Andreától származik, Lamiából.
Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot
megszorítások
nélkül, ésszerűen?
Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és
spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!
https://www.hosnok.hu/20ezer/