Csokoládészósz
Ugyan nincs ennek itt az ideje, lévén eper benne, de most találtam rá a másik blogomban, így áthoztam ide a receptet:

Friss eper és banán szeleteket leöntöttem egy általam készített csokiszósszal.

Csokiszósz

Hozzávalók 1 adaghoz:

  • 1 mag nélküli datolya,
  • 1 kiskanál kakaó vagy 2 kiskanál szentjánoskenyérpor,
  • 1 kiskanál tahini (szezámmagpaszta),
  • kb. fél narancs leve,
  • 1 kiskanál méz,
  • fél kiskanál narancshéjreszelék.

Pár perc alatt összemixeltem és sokkal finomabb volt mint egy főtt csokiszósz, ráadásul nem volt benne semmi iparilag feldolgozott fehér cukor.

A recept  Flórától való

Ágni görög konyhája

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>