szösszenet 2 – az ördögbot esete a wctartállyal
A következő szösszenet 4 szereplős, na senki ne gondoljon valami bonyolult szerelmi négyszögre, itt a pár és két tárgy kapja a főszerepet.

Azt hiszem, most a nő rontotta el… A nő ördögbotozik és kapott egyet a testvérétől, ajándékba. Azt nem tudom, hogy tudományát bemutatta-e a kedvesnek, de annyi bizonyos, hogy ezzel piszkálták le a cicát, a szekrény tetejéről, ha ott tanyázott.
Na ez elég nagy hiba volt, mivel nem rendeltetésszerűen használták az ördögbotot, így a pasijának nem rögzült a következő üzenet: “ez a bot, nem közönséges bot, hanem az ördögbotom, ami fontos nekem”.

Így teltek múltak a napok, a macska meg mindig ezzel lett letessékelve a szekrényről.

Délután van, a nő hazaér és egy borzasztóan elégedett férfit talál otthon, akinek a mosolya olyan, mint amilyen az ősembernek lehetett, amikor elejtette a nagyvadat.
Megszerelte a WC tartályt – ami nyilván csodálatos hír, mert nem csöpög, és egyébként is szeretjük azokat a pasikat, akik értenek a barkácsoláshoz. Szóval nagy örömmel mesélte, hogy letört a WC tartály egyik alkatrésze, de nincsen semmi baj, mert csak el kellett vágni azt a botot.
A nő mintha megérezte volna, hogy melyik botról van szó, de tovább kérdezősködött, hátha mégsem az…
A férfi: “hát tudod, ami a tiéd, amivel a macskát szoktuk lezavarni… olyan piros, gumiszerű anyaggal volt betekerve”.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Tudta, az ördögbotja volt, ez tragédia. Most mivel fog gyakorolni, és mit fog mondani a testvérének, hogy az ördögbot, amit tőle kapott a WC egyik jelentős alkatrésze lett????
A nő dühös, a férfi meg nem ért semmit. Most miért nem örül, hogy megszerelte a WC tartályt? Mi a fene baja van? A nőnek most nem volt kedve elmagyarázni a szitut. A WC meg azóta is szuperül működik, ő pedig szomorúan konstatálja ezt minden nap.

Harumi világa

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/