A gondolat a legellenállóbb parazita! Használd ki!

„A gondolat a legellenállóbb parazita – ha egyszer gyökeret ver, kiirtani lehetetlen.”

Ez a mondat hangzik el az “Eredet” című filmben és ez a mondat ihlette meg mai írásomat. A történet lényege és központi mondanivalója: hogyan lehet egy gondolattal megváltoztatni egy ember elhatározását, személyiségét, és ezt hogyan lehet kivitelezni álommanipulációval. A film nagyon elgondolkodtató…

Te például tudtad, hogy az elmédnek teremtő ereje van??

Amikor álmodozol szinte a legapróbb részletekig képes vagy létrehozni olyan dolgokat, amelyek a valóságban nem is léteznek.

Hogyan tudod kihasználni ezt a teremtő erőt?

Biztos olvastál már könyvet arról, hogyan teremts meg dolgokat az elméd erejével, milyen fontos a gondolat hatalma, a vizualizálás: minden részletre kiterjedően elképzelni azt amit szeretnél elérni, jó erősen minél többször gondolni rá és átélni a “kigondolt” helyzetet.

Igen, ez az első lépés. DE nem elég elképzelni, hanem meg is kell valósítani.

Mik a lépések?

1. Vizualizálj! Képzeld el a célt, amit el szeretnél érni a lehető legaprólékosabban: hol vagy? Mit csinálsz? Kik vannak körülötted? MIlyen idő van? Milyen illatok vannak a levegőben? Milyen ruhában vagy? Majd éld is át az elképzelt szituációt és érezd ahogy az öröm átjárja a tested, hiszen éppen álmaidat valósítod meg.

2. Valósítsd meg! Most térj vissza a valóságba és a realitás talaján kezd el megtervezni: hogyan fogod elérni a kitűzött célt lépésről-lépésre. MInden nap foglalkozz vele egy picit. Kis lépésekkel nagy távokat lehet megtenni.

Tehát nagyon fontos a gondolat teremtő ereje. Legyen a szövetségesed ez a “parazita”. Segítségével teremtsd meg a biztos alapot céljaid eléréséhez. Viszont utána hívd segítségül a “két kezedet” is és valósítsd is meg mindazt, amit elgondoltál!

Tallullah

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/