Virtuális asszisztencia V. – támogatók jelenléte

Jelen részben a támogatókról lesz szó, mely jelenti egyrészt a családot, másrészt a barátokat, ismerősöket.
Mint minden otthon végzett munkánál, itt is szükség van a család összefogására, főleg, ha valaki gyerekekkel körülvéve szeretne vállalkozni.
Olyan típusú feladatnál, mint az adatrögzítés, vagy gépelés, át lehet ütemezni a napot, és akkor végezni a munkát, amikor a gyerekek alszanak, de például egy telefonügyeletnél, vagy azonnali teljesítést kívánó feladatnál, már szükséges a segítség.
Az első megbízások általában nem az internetről, nem egy ismeretlentől találnak az emberre, hanem barátok, ismerősök ajánlásával jutunk lehetőséghez.
Szóróanyagot mindenképpen juttassunk el ismerőseink részére, és ha van olyan közülük, akinek tudjuk, hogy szüksége van adminisztrációs segítségre, jelentkezzünk nála.
Kérjük meg azokat, akik több céggel, vállalkozással vannak kapcsolatban, hogy ajánlják a szolgáltatásunkat (lehetőleg szóróanyagot is juttassanak el hozzájuk).
Emailen keresztül vagy közösségi portálokon is hirdethetjük magunkat ismerőseinknek, de a legjobb, ha személyesen szólítjuk meg őket.
(Ez nem azt jelenti, hogy ha bárkivel találkozunk, azonnal le kell támadni a szuper ötletünkkel, mert az emberekben ezzel inkább ellenkező hatást váltunk ki.)
Az első megbízás általában ”nem várt helyről” érkezik…

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Távmunka kereső

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---