Sorsoltunk!:-)

Lassan egészen megszokja kis családom az efféle sorsolásokat, már nem is kérdeztek semmit… A hétvégén kisorsoltuk ugyanis a “Vörös-arany betűk” nyereményjáték nyertesét!:-)
Ezúttal mindkét gyerkőc besegített – mondjuk a Kicsi a tudtán kívül, hiszen még nem érti, miről van szó -, a Nagyobbik pedig mindig rendkívül lelkes, ha valami szokatlanságról és persze számokról van szó.
Miután ismét száznál több válasz érkezett Tőletek – amit ezúton is nagyon szépen köszönök!:-) -, első körben Lizi segítségét vettem igénybe: kitettem elé az 1, 2 és 3-as számokat, hogy vajon melyik után nyúl először? A 3-as lett a befutó, ami azt jelentette, hogy a nyertes sorszáma 3 számjegyből fog állni.
A második kör volt aztán Andrisé, azt a feladatot kapta, hogy bekötött szemmel egy egyessel kezdődő, 3 számjegyű számot kirakjon a mágneses számaiból – én pedig közben figyeltem, hogy olyan számokat tegyek a keze ügyébe, ami még a sorszámokon belül van, de ezen belül ő választott.
És akkor nem csigázlak Benneteket tovább, a kirakott szám és a hozzá tartozó név pedig:

A nyertes tehát Németh Erika, sok szeretettel gratulálok Neked!:-) A vörös-arany medált postán juttatom el, viseld egészséggel!

A lelkes válaszadók pedig a kívánságlista alapján holnap reggel máris megkapják a legelső stresszoldó gyakorlatot egy hírlevélben – ezt az ajándékot tehát minden Liget-hírleveles megkapja , ezentúl 8 hétfőn át!:-)

Stresszmentes hetet kívánok!:-)
Tina

Tündérliget

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/