Milyen nőre vágynak a pasik?
Jó régen még, talán  száz évvel ezelőtt a pasi számára az volt a fontos, hogy felesége jól tudjon főzni,  bírja a  sok munkát, és tudjon gyereket szülni.
Mostanság azonban nagyot változott a trend, kialakult egy olyan ideál, hogy a nő külsőre mindenképpen legyen dögös, divatos és vonzó. Ízlés  kérdése, hogy ezen  tulajdonságokon belül kinek mi,  és hogyan tetszik jobban. Az viszont  biztos: nem a tökéletes, hanem az egyedi szépségért rajonganak a pasik.
Van, aki azt szereti, ha a társa   egy kissé  butuska, rajta könnyű uralkodni, egyszerű irányítani, nem gondolkodik,  mivel nem is tud,  de ragaszkodó és bájosan elragadó a megjelenése, csak ne szólaljon meg!
Van, aki a harcias, agresszív, férfias, sőt verekedős, magának mindent kiharcolni tudó csajszit kedveli., aki szinte egyenrangú fél a pasi számára, de külsőre mégis rendkívül szexis. Őket inkább a gyenge férfiak kedvelik, akik csak erősnek szeretik feltüntetni fel magukat, de valójában szívesen megbújnak egy ilyen harcias nő árnyékában.
Sokan, vagy  inkább  a legtöbben az intelligens, bármiről könnyedén csevegő, de nem feleslegesen fröcsögő nőket kedvelik, főleg azok, akik társra és nem leigázandó szolgálóra, cselédre vágynak. De ideálisnak ők is azt tartják, ha a nő karriervágyát a férfié mögé helyezi, és mindemellett nem tagadja meg az anya szerepet sem.
Ami biztos: a mai kor  férfijai ugyanolyan konzervatívak, mint ötszáz évvel ezelőtt, s ugyanúgy fenntartják maguknak a jogot az irányításra, mint régen, legalábbis el kell velük hitetni ezt a látszatot, hadd örüljenek. Viszont  mégis csak kedvelik  a nő önállóságát, a talpraesettségét, a  humorérzékét, legfőképpen azt, ha  nő  mindig mosolygós, jókedvű és kiegyensúlyozott, de ki tud mindig ilyen lenni? Na, és a szexben főleg legyen profi, bármikor és bármilyen helyzetben legyen kész egy aktusra, legyen kezdeményező, legyenek mindig újabb és újabb ötletei. Tudjon mindent a szexben, legyen az ágyban olyan,  mint aki most lépett ki egy pornómagazinból, legyen mindenre képes, akár egy prostituált úgy tudjon produkálni, legyen oboaművész és francia nyelvtanár, soha nem maradjon el a kéje, és lehetőleg ez  legyen hangos. Biztosan tudom, még az is megfordul a buksijukban, esetlegesen  mi nők fejlesszük ki magunkban a biszexualitást, és netán tán szervezzünk be az ágyunkba egy lányt, vagy akár kettőt is, és ne legyünk kiakadva, ha az aktusokat ráadásul  ő még  le is fotózná.
S mindezek után reggel pontosan keljünk,  készítsük el a reggelit,  főzzük le a kávét, azután menjünk a munkába, de  este újra kezdjük kéjes sóvárgással, vágyakozással az újabb lepedőháborút.
Ez kellene, ez felelne meg nekik, de  ilyen nő nincs, de ha mégis lenne, klónoztatnák bizonyára.

Megírom

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>