Házi falmatrica kislányszobába
Hónapokkal ezelőtt kitaláltam, hogy legyen falmatrica a babaszoba falán. Eddig is volt: egy nagy ezüst fa (ikea), bár a ragadásával voltak gondok az elejétől, persze ebbe a kisfiam kíváncsisága is belejátszott azért, még amikor az felkerült… A kisebbiknek így valami mást találtam ki: virágokat, amelyek a kiságyából “nőnek ki”. Meg is rendeltem, de csak nem akart megérkezni, úgyhogy végül lemondtam és maradtam virágtalanul…

Aztán jött az ötlet, hogy ugyan miért is szomorkodnék én ezen, amikor ezernyi csodaszép kreatív papírom van itthon és eddig is mindent megoldottam, úgyhogy körülnéztem és lőn: 3 ív (bíbor, rózsaszín, fűzöld) 30×30-as Rayher scrapbook-papírral meg is oldódott a dolog, kellett még hozzá egy fehér és egy ezüst színű golyós filctoll és kétoldalas ragasztó.

A mintákat a Meskán már beszerzett rácsvédő és kistakaró alapján rajzoltam szabad kézzel a papírra, kivágtam, színtől függően varrásokat rajzoltam rájuk körbe és az erős, kültéri ragasztótekercsből apró darabok is elegendőnek bizonyultak a felrakáshoz. Fél órás “munka” az egész és nagyon dekoratív az eredmény!:-)

kislányos falmatrica

kislányos falmatrica

Tündérliget

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/

Légy te is kreatívabb!

One thought on “Házi falmatrica kislányszobába”

Comments are closed.