Mennyit számít a kor a társkeresésnél? Mi köze a statisztikáknak hozzád?

Rengeteg nő ír nekem, hogy ő már túl öreg a társkereséshez. Persze közben biztosan reménykedik, hogy talán mégsem, különben nem olvasná a Szabad Vagyok „Társkeresés indul!” ingyenes modulját 🙂

Lényeg a lényeg: már a negyvenesek is arról panaszkodnak, hogy ők már „kifutó széria”. A helyzet az, hogy ha úgy tekintesz magadra, mint kifutó szériára, tehát magadat ennyire értékeled, akkor sajnos a külvilág is annak fog látni.

Nem győzöm eléggé hangsúlyozni az érzelmi fittség fontosságát. Ez az érzelmi állapot és felkészültség, amely pozitív hozzáállást ad és ellenállóképességet a kudarcokkal szemben.

Igen, statisztikailag annál nehezebb társra találni, minél idősebb valaki. Na de a statisztika az átlagot mutatja, márpedig Te miért döntenél úgy, hogy az átlag maradsz?

Az átlag az égvilágon semmit nem tesz azért, hogy társra találjon, csak ül otthon és várja a herceget, tehát azzal, hogy Te ezt olvasod, máris megtettél egy apró lépést, és máris nem tartozol a statisztikába. Ilyen egyszerű! Szóval hagyjuk már ezeket a kifogásokat, és kezdjünk el nekiállni és tudatosan megtalálni Őt!

A cikk folytatódik, kattints>>

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/