21 napos Süss fel Nap! Hála Tréning – bevezető és az 1. nap
Ma kezdjük tehát a tréninget, amihez mindenkinek sok örömet és mindenekelőtt kitartást kívánok!:-) Nem lesz egyszerű, azt előre mondhatom, de aki arra az elhatározásra jutott, hogy mától 21 napig velünk tart, az garantáltan nem fogja megbánni.

Szeretnék néhány bevezető gondolatot és kérést, instrukciót megosztani Veletek – aztán indulhat is a dolog!

Mielőtt bármibe belefognánk, szeretnélek megkérni, hogy a tréninget részben vagy egészében csak akkor idézd nyilvánosan, ha belinkeled hozzá ezt a blogcímet is! Sok munkám fekszik a tréning lefordításában és “magyarításában”, a tréning végén én magam is utalni fogok a forrásra természetesen, a hivatkozást az ötletgazda és én is megérdemeljük, úgy gondolom. Köszönöm!

Néhány tudnivaló előzetesen:

– A tréninghez szükséged lesz egy iwiw vagy facebook regisztrációra és/vagy egy blogra, ahol a nyilvános feladat-megoldásaidat napról-napra közzé tudod tenni. Ezeknek hiányában illetve ezek mellett kérlek, hogy az adott napnál itt a blogon egy hozzászólásban minden nap tedd közzé a gondolataidat, amit esetleg más nyilvános helyen is közzé teszel (vagy egyszerűen linkeld be azt ide is), megtisztelnél vele!

– Természetesen annak sincs semmi akadálya, hogy csak saját maganak egy füzetbe vagy egy word dokumentumba jegyzetelj. Ez esetben csak annyi a kérésem, hogy jelezd ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólásban, hogy velünk tartasz, de csak saját maganak írod az eredményeket – csak hogy tudjam, végül hányan is leszünk…?:-) Utána pedig elég, ha végig csak magadnak írod a tapasztalataidat.

– Ha elkezded, igyekezz valóban végigcsinálni minden napon az aktuális tennivalót! Az sajnos nem túl jó, ha kimarad egy nap és ezt visszamenőleg próbálod behozni. Akkor inkább az aktuális napnál folytasd, ne próbálj semmit utólag pótolni!

– Biztosan lesznek olyan feladatok, amelyek kevésbé testhezállóak a Számodra. Kérlek, hogy ne hagyd ki őket! Ezekben éppen ez a kihívás: átlépni az árnyékodat, kilépni a komfortzónából. Csak ezekkel együtt lesz meg az eredménye ennek a 21 napnak.

– A napi aktuális feladatok minden nap reggel 7 órakor kerülnek fel és mindig akár az egész nap rendelkezésedre áll a teljesítéshez.

1. nap
1. hét (1-7.nap): LÉGY HÁLÁS AZÉRT, AMID VAN!

Ma kezded a Süss fel Nap! Hála Tréninget!:-)

Írj nyilvánosan (blogod, iwiw, facebook vagy ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólásban) egy „szerződést”, amiben leírod, hogy mit vállaltál és amiben megígéred saját magadnak, hogy végigcsinálod, amit elkezdtél!

Fogalmazd meg, hogy miért vállaltad a kihívást és miben bízol, milyen eredménnyel jár majd?


Tündérliget

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

A gazdagság receptje