Süssünk süssünk kenyeret! Rita megmutatja milyet!

HősNőkblogok Érdekesek az összecsengések. Ezos barátnőim biztos mondanák ez a vonzás hatalma. Ám legyen, de tény a Mindennapi kenyerünk cikk megírása után szinte azonnal jött a lehetőség, hogy részt vehessek egy kenyérsütő tanfolyamon. Egy percig sem gondolkodtam a dolgon, és azonnal jelentkeztem Rita főzőiskolájába.

A várva várt este ezen a héten érkezett el. Nem mondom, hogy nem izgultam, hiszen számomra a kenyérsütés mindig is egy misztikus dolog volt. A tanfolyam egy hiper-szuper konyhában zajlott, hihetetlen konyhatechnikai csodagépek társaságában. Kis csoportunk miután megcsodálta a gépparkot, egyen köténybe öltözve nekilátott a sütésnek. Az eredeti terv az volt,hogy minden csoport kap egy kenyeret és azt készíti. Ez a felállás a második kenyér után átalakult, mert igazi kotnyeles mindenki mindent kever, gyúr, süt aktív csapattá váltunk. Közben a fotós és a kamerás nem győzött félreugrálni az izgő mozgó csoportunk elől.

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

Olyanok voltunk mint egy nagy olasz család, amikor a hatalmas konyhában mindenki be nem álló szájjal készíti az ebédet. Persze háziasszonyunkat, aki igyekezett helytállni, és a feladat elvégzésére is koncentrálni, folyamatosan bombáztuk kérdéseinkkel.

Észrevétlenül ment el 3 óra, mialatt mi gyúrtuk a tésztáinkat, aztán óvodás kort idézve gyurmáztunk és alakítottuk ki a fantasztikus formákat, minden változást a kenyértésztánk alakulásában ujjongva fogadtunk. Házigazdánk szárnysegédje, aki egyben a Miele főzőstúdió chefje, jó vendéglátóként kínálgatott minket üdítővel és borokkal, miközben a leglehetetlenebb konyhaeszközt is elővarázsolta a konyha hatalmas fiókjaiból. Összesen hat féle kenyeret sütöttünk 8 féle formában.

[…] Bővebben!

Egyszerűen Nő! Nőnek lenni jó!

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---