Nők vagyunk, változunk

Életünk folyamatos változás. Nem csak külsőnkben, szokásainkban, családi állapotunkban, érdeklődésünkben, hanem testünk is folyamatos változásokon megy keresztül. Ezzel együtt, ahogy csecsemőből kicsi lánnyá majd kamasszá fejlődünk, aztán nők, anyák, és érett hölgyek leszünk, szervezetünk folyadék és tápanyag szükségletei is folyamatosan változnak.

Az első 20 év. A csecsemőként testsúlyunk 70%-a víz, ez az élet előre haladtával csökken. A legjobb táplálék az anyatej. Ez tartalmazza megfelelő mennyiségben, minőségben, könnyen emészthető formában a fejlődéshez, növekedéshez szükséges tápanyagot. Az anyatej fedezi a folyadékszükségletét csak betegség, kánikula esetén szükséges a folyadékpótlás. Ahogy cseperedünk egyre több ízzel ismerkedünk meg. Gyümölcsök, zöldségek, húsfélék, tejtermékek és gabonák segítségével alakul ki a változatos teljes értékű étrend.

Gyermekkorunkban alakulnak ki a táplálkozási szokások, formálódik az ízlés, kialakul a helyes étkezési mód, rögzülnek a táplálkozási minták.

[…] Bővebben!

Egyszerűen Nő! Nőnek lenni jó!

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/