Energiaitalok- tényleg kell ez az energia?

El szoktam gondolkodni azon, hogy a mai ember miért ennyire fáradt? Miért van szüksége egyáltalán energiaitalra? Miért kell minket ilyen szinten feldobni? Tényleg nem tudunk plusz energia nélkül meglenni?

Hol van már a nyugis kávézások ideje? Helyette miért az lett a trendi, hogy menet közben bedobunk egy energiaitalt, aztán még egyet. A legelkeserítőbb látvány számomra, hogy kamaszok, iskolások is előszeretettel „menőznek” ezekkel az italokkal a kezükben. Biztos vagyok benne, hogy egy többlet energiát igénylő napon sem innának a kamaszok 3 csésze erős kávét, de 3 doboz energia italt igen. Mi még csokit majszoltunk egy dolgozat vagy vizsga előtt.

A „vörös-bika” 2010-ben négymilliárd doboz és üveg italt forgalmazott világszerte és ennek legalább a felét gyerekek és fiatal felnőttek fogyasztották el. Véleményem szerint ez egy rettenetes statisztikai adat.

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Egyszerűen Nő! Nőnek lenni jó!

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>