Elképesztő menüsor a jövőből

Túl vagyunk a többnapos étkezési tortúrán, valószínűleg sokaknál volt szó szerint tor, disznótoros formájában, sokaknál került hagyományos karácsonyi ételsor az asztalra, de nézzük, milyen lehet egy karácsonyi menüsor 2050-ben.

Előétel: Füstölt medúza és óriás-lazac falatkák, melyekhez szintetikus baktériumokkal készült „créme fraiche”-t tálalunk.

Főétel: Pulykasült gazdagon, (a legutóbbi 3D-s nyomtatási technikával készítve, rovaralapú kolbásszal töltve, zöldség-olaj, kompozit baconba tekert alacsony metántartalmú kenguru szeletekkel körítve)

Köret: Burgonya és paszternák (ropogósra sütve, hidroponikusan termesztve)

Desszert: Hagyományos szilvás pite (genetikailag módosított magas hozamú búzából, természetes monatinnal édesítve, antiallergén mogyoróval és alaszkai mazsolával)

Van benne olyan, ami ismeretlen?? Vagy esetleg furcsa???

Stefan Gates  – nevezhetjük gasztronautának is – , aki az angol konyha egyik ismert alakja, a jövő karácsonyi asztala körül tesz egy képzeletbeli sétát. Bemutatja az elkövetkező 40 év gasztronómiai vízióit, az elérhető nyersanyagok és a genetika tükrében.

Nézzük, szerinte mi fog változni az eljövendő 40 év alatt:

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Egyszerűen Nő! Nőnek lenni jó!

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>