Egy darab a múltból – lakásátalakítási tippek

Na de mi legyen a nagyi foteljével, és a déditől örökölt, még diófából készült kis asztallal, hova tegyük a nagypapa kedvenc képét, ami nem mellesleg a műkincs piacon is képviselne csekély értéket, ha eladásra szánnánk.

Biztosan sokan találkoztak már hasonló helyzettel, és túl az érzelmi kötődésen, még szépségük, értékük miatt is ragaszkodunk egy-egy antik darabhoz. Néha még akkor is, ha nem annyira illik otthonunk stílusába.

Lizzi O’Prey javaslata: ” Az ember mindenképpen szeretné megőrizni az antik bútorok nyújtotta autentikus összhatást, mégis érdemes szétnézni a reprodukciók között is, melyek egy-egy konkrét időszak stílusjegyeit  viselik magukon. Ha nem akarjuk, hogy otthonunkból múzeum váljon, ne zárkózzunk el az utángyártott megoldások elől.”

A Teremtsd meg álmaid otthonát című könyvért folyó játék  harmadik témájához érkezve nem elsősorban az antik lakberendezés mentén szeretnék pár gondolatot megosztani, sokkal inkább az eklektikus megjelenést körbejárni, mely sokaknál ösztönösen működve tör elő, ám vannak, akik egy modern enteriőrbe semmiképpen nem tudják elképzelni, hogy 1-1 régi berendezési tárgy bekerüljön.

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Egyszerűen Nő! Nőnek lenni jó!

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Légy te is kreatívabb!