Édes, selymes simaság

Hősnőkblogok Egyetlen nőnek sem kell bemutatni a gyantázást, mint szépészeti beavatkozást. És egyetlen nőt sem tudok, aki rajongana ezért a nem éppen kellemes műveletért. Bár úgy tűnik, a bikiniszezonnak vége , azért a ruha alatt se feledkezzünk meg a nem kívánt szőrszálakról!

A kozmetikai ipar ezen területén is folynak fejlesztések, hogy minél tatosabb eredményt lehessen elérni, minél kisebb kellemetlenséggel. A legújabb trend a cukorpasztával történő szőrtelenítés vagy sugaring.

Igazából nem új, sőt ősi, és a keleti országokban a mai napig alkalmazott módszer a cukor sziruppal végzett szőrtelenítés. Ma inkább a technika tökéletesítésén dolgoznak a szakemberek.  A cél a kíméletes eltávolítás és a kezelés utáni bőrápolás.

A nagy titok igazából az összetétel: cukor és víz. Adalékanyagok nélkül, természetes összetevők. Testhőmérsékleten használható, tehát nincs bőr irritáció a forró gyanta miatt. A hagyományos gyantával ellentétben a szőrnövekedés irányával ellentétesen kell felkenni, bemasszírozni és a szőrnövekedéssel egy irányban eltávolítani. A szőrtüszőt így nem éri olyan stressz és rövid szálak is kiszedhetőek.

Mivel kíméletes, a bőrirritációra hajlamos vendégeknél, vagy cukorbetegeknél is alkalmazható, ahol még fontosabb, hogy a bőr ne sérüljön. A módszer további előnye, hogy tartósabb a gyantázásnál.

A cukorpaszta eltávolításához nem kell oldószer, langyos vízzel leszedhető minden felületről. És nem utolsó sorban nem allergizál, mivel a cukor önmagában nem allergén anyag.

Azt nem lehet állítani, hogy így meg sem lehet érezni a gyantázást, de lényegesen kellemesebb, mint hagyományos társa.

Csak a tökéletes technika alkalmazásával lehet használni, ezért csak képzett szakemberek szanálhatják ezt  módszert.

forrás: Beauty Forum

Jenőfi Réka

sminkes, okl. sminktetováló, Xtreme Lashes szempilla stylist

Egyszerűen Nő! Nőnek lenni jó!

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

A gazdagság receptje